Сряда, 6 Декември 2023, 00:33

Електрохолд Продажби предлага доброволна застраховка на битови електроуреди "Електрозащита" за 2 лева на месец

27 Март, 17:55
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 210


Продуктът се предоставя съвместно със „Застрахователно дружество Евроинс”

СОФИЯ, 27.03.2023 г. – Електрохолд Продажби ЕАД, в партньорство със „ЗД Евроинс” АД, започва да предлага на своите битови клиенти застраховка „ЕлектрозаЩИТа”. Полицата осигурява покритие на щети върху битови електроуреди, предизвикани от късо съединение, токов удар и пренапрежение в електрическата мрежа вследствие на мълния. „ЕлектрозаЩИТа“ е доброволна имуществена застраховка, която се сключва за период от една година и не е обвързана с ползването на електрическа енергия.

Електрохолд Продажби ЕАД започва изпращането на писмо-оферта и допълнителна информация за застрахователния продукт на клиентите, абонирани за електронна фактура за електроенергия. Клиентите, които са получили писмо-оферта и желаят да сключат застраховката, могат да го направят на касите на FastPay или EasyPay, като платят първа вноска заедно със сметката си за електроенергия. С цел удобство срокът за плащане на месечната вноска съвпада с този за сметката за ток. Цената на застраховката е 24 лв. и се заплаща на 12 равни вноски по 2 лв. на месец. „ЕлектрозаЩИТа“ покрива щети в размер до 3000 лв.

„Новата застраховка позволява по-добра защита на интересите на клиентите на достъпна цена. Тя е естествен резултат от синергията между застрахователния и енергийния бизнес на най-големия публичен холдинг в страната – Еврохолд“, каза Тодор Матев, ръководител Управление на проекти и методология в Електрохолд Продажби.

Повече информация за застраховка „ЕлектрозаЩИТа” може да получите на https://electrohold.bg/bg/sales/kampanii/zastrahovka-elektrozashita/ и 0700 10 010 или на https://www.euroins.bg/electrical-protection-insurance-1226.html и 0700 14 271.

Електрохолд
Корпоративни комуникации
Email: communications@electrohold.bg

За Електрохолд Продажби ЕАД
Електрохолд Продажби ЕАД е 100% собственост на „Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани“ Б.В., част от групата на „Еврохолд България“ АД. Дружеството е сред най-големите търговци на електроенергия в страната със стабилен портфейл от клиенти – физически и юридически лица, държавни и общински администрации и др. Електрохолд Продажби притежава три лицензии – търговец на електроенергия, доставчик от последна инстанция и краен снабдител за битовите клиенти на регулиран пазар.
https://electrohold.bg/bg/sales

За Евроинс АД
„ЗД Евроинс” АД е лидер на застрахователния пазар в България с 15.3% пазарен дял и 398 млн. лв. общ премиен приход към 30.11.2022 г., по данни на КФН. Компанията разполага с широка търговска мрежа на територията на цялата страна и значителна клиентска база от граждани и фирми. „ЗД Евроинс”АД е част от „Евроинс Иншурънс Груп” АД (ЕИГ), една от най-големите независими застрахователни групи в Централна и Източна Европа. Групата предоставя пълен набор от продукти от общо, здравно и животозастраховане, има над 3 млн. клиенти, 3500 служители и развива дейност в 12 държави.
www.euroins.bgИзточник: balkanec.bg

Ключови думи: Електрохолд

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Подкрепяте ли да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори?

Анкета » коментари (2)

Подкрепяте ли да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори?

отговори
Категорично да, само така може да се преборим с тези хора на пътя (130)
70% Complete
Да, но тестовете за наркотици дават много грешки и първо това трябва да се отстрани (54)
70% Complete
Не, по този начин само ще увеличим корупцията в МВР (38)
70% Complete
По-добре да взимат книжки за по-дълго и при неспазване – в затвора (32)
70% Complete
Всяко чудо за 3 дни, ще вземат някоя кола и после всичко ще застине (4)
70% Complete