Четвъртък, 25 Април 2024, 17:07

Електрохолд продажби предлага изграждне на фотоволтаични системи за собствени нужди

3 Август 2023, 17:13
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 843


Компанията предоставя цялостна услуга по проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация с минимален ангажимент за клиентите

София, 03.08.2023 г. Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да подават заявления за изграждане на фотоволтаична система за собствено потребление в търговските центрове на компанията в Западна България. Услугата е „до ключ“ и включва проектиране, изграждане, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционно обслужване.

Тя е подходяща за малки фирми и битови клиенти на Електрохолд Продажби, които имат интерес към инсталиране на покривна фотоволтаична система. Изграждането ще става по индивидуален проект след извършване на професионален оглед и оценка от експерти на компанията. Проектите са в три варианта – с 5 kW, 10 kW и 15 kW инсталирана мощност, а цените започват от 14 990 лева.

Новата услуга има редица ползи за потребителите. Проектите се изпълняват с минимален ангажимент от страна на клиентите, като Електрохолд Продажби обработва всички документи и изпълнява административните дейности. Инсталациите имат пълно гаранционно обслужване, изработени са от качествени панели и намаляват разходите за електроенергия. Няма скрити такси за потребителите. Финансирането може да се осъществи със собствени средства или с кредит. Собственикът на инсталацията може да кандидатства за финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз.

„Възобновяемите източници на електроенергия играят все по-важна роля в ежедневието на хората. С нашия опит и професионализъм искаме да сме полезни на клиентите, които желаят да намалят своите разходи за електроенергия и да подобрят качеството си на живот в бъдеще,“ каза Видьо Терзиев, изпълнителен директор на Електрохолд Продажби.

Новата услуга на Електрохолд Продажби е в съответствие с мисията на компанията да въвежда иновации, които повишават енергийната ефективност и са неразделна част от стратегията за намаляване на въглеродния отпечатък от клиентите на дружеството.

Повече информация за услугата може да бъде намерена на сайта на компанията в секция Кампании.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Електрохолд

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete