Четвъртък, 2 Май 2024, 04:43

Емил Димитров: Дори с натиска си бяхме полезни на процесите в ЦСКА

15 Октомври 2012, 09:18
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2619 0


Депутатът Емил Димитров, който е и баща на проекта Чавдар (Етрополе) изрази убеждението си, че фирма „Титан" няма никакво намерение да се разделя с ЦСКА, независимо от афишираното желание за продажба на клуба.

Според него дори оглавяваният от него инициативен комитет за спасяване на „армейците" да не получи мажоритарния пакет от акциите на ЦСКА, той вече е изиграл важна роля и е спомогнал с натиска си към компанията да изчисти част от големите задължения на 31-кратните шампиони. „Може би затова те ни предложиха неизпълнимата оферта", коментира Димитров пред вестник футбол. „Това, в крайна сметка, си е тяхна политика, няма какво да направим."

Промените в ЦСКА, които доведоха в управлението на клуба Георги Илиев, Аспарух Никодимов и Тончо Токмакчиев, са приети със задоволство от Димитров. „Познавам Георги Илиев отдавна, с него имаме еднакви виждания по развитието на ЦСКА", допълни депутатът.

„Това, което харесвам в него е, че винаги е държал да се работи с децата и собствената школа. Ако той поиска среща, с удоволствие, иначе нямам никакво намерение да му давам съвети и да му се бъркам в работата. Нямам желание и няма на каква база. Ако изпълни това, което декларира, ще бъде добре."

Източник: Проспорт.бг

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete