Неделя, 5 Май 2024, 22:00

Емил Димитров: Обвини Цветанов, че притискал горския сектор, за да налага свои фирми

28 Април 2013, 02:24
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3254 6


Чувал съм, че в МВР има отряд за изпълнение на мокри поръчки. Нали знаете, че аз не съм циркаджия. Според вас защо съм изнесъл семейството си в чужбина.

Това завия бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров пред “Нова телевизия”.  В момента той е разследван за купуване на гласове, за него беше установен и конфликт на интереси, докато беше депутат.

Наскоро Димитров направи шокиращи разкрития, че се намира заедно със семейството си в чужбина, защото се страхува за живота си и за тяхната сигурност. Той заяви, че е предоставил на нотариус  документи,  които да презастраховат живота и спокойствието на семейството му. Днес обаче отказа да съобщи подробности.

Аз познавам манталитета на Цветанов, той е изключително отмъстителен човек, обясни още Димитров.

Той съобщи, че Цветанов не е долюбвал него и Мирослав Найденов, защото не са позволили да притиска горската система, както е притискал всички други системи. Според Димитров Цветанов е искал да налага конкретни фирми в сектора.

Димитров подкрепи думите си с два запазени в телефона му SMS-и.  От  тях става ясно, че Цветанов притиска Найденов и Агенцията по горите конкретна фирма с установени нарушения да не й бъдат връчвани актове и да не загуби лиценза си.

Бившият ГЕРБ-ер предположи, че  в ставало въпрос за пари. Димитров разказа и за разговор между него и бившия премиер Бойко Борисов в началото на октомври месец миналата година.

”Октомври месец имах много тежък разговор с Бойко Борисов и му казах, ако искаш да си върнеш стария рейтинг, старата любов на хората – отстрани Цветанов и Дянков, те са ти воденичен камък. Другото, което казах тогава: Знаеш ли, че структури на МВР пристискат бизнеса, предимно дребния и средния, за пари, разказа още Димитров.

Източник: http://dnes.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 28 Април, 12:31

    Няма само за "уважаемия" г-н Димитров да има :x

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: горския 28 Април, 21:33

    А ТОЙ НЕ ПРИТИСКА ЛИ ?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Април, 13:24

    А за неговия отряд от дебили, които изпращаше да трошат казинатана конкурентите няма ли да каже нещо?

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: осведомен 29 Април, 13:28

    Намери се кой да коментира правота. Нека господина да каже защо не е платил повече от половин милион лева ДДС. Знам го от много сигурно мяст А това, че изсече горите от Етрополе до Черни Вит как да го коментира. Да не говорим за дебеловратите му мутри, които не дават и пиле да прхвърчи от там. Имаме страх дори за гъби да ходим, защото може да ни гръмнат.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Кристина 29 Април, 22:41

    Тази мутра да каже как изкупи на безценица горите на много хора от Черни Вит.
    По 200 лева за декар, дори в началото по 185 лева. А колко гора изсече и на каква цена я продава, нека сам да каже. И да каже дали наистина не е платил над 500 000 лв. ДДС на хазната. И аз съм го чула и то от хора от неговия кръг. Значи е истина. Искаме прповерка.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 3 Май, 18:32

    Ето кои българи загубиха милиони в офшорната зона- Кипър! Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ. По слухове, в Кипър са му потънали над 3 милиона евро. Моника . Половинката на Серго е загубила невероятно много пари – 12 милиона евро от авоарите си.
    Младен Михалев-Маджо – бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама.

    Мина Костова – дъщеря на Иван Костов.

    Христо Стоичков – голяма част от милионите му са задържани в кипърските банки.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete