Понеделник, 29 Април 2024, 07:12

Емоционална реч на Катя Петрова - кандидатът за кмет на село Новачене на ПП ГЕРБ

27 Октомври 2023, 16:51
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2949 2


"Днес заставам пред вас с ясната мисъл, че не за всеки съм избор, но за тези, за които съм, дължа своята дума, а тя е "тежка". Дължа едно огромно Благодаря на тези, които ме подкрепиха и на тези, които работиха с мен през изминалите 4 години, а именно на колектива на ДГ "Зора", на Читалище "Правда", на служителите на кметсво Новачене, на всички работили по програми към "Социално подпомагане" и на всички доброволци и жители, милеещи за  Новачене.
Няма да пропусна да благодаря и на семейството си, което подложих на толкова болка, гняв и обиди, и което въпреки това продължава да ме подкрепя."

С тези думи кандидатът за кмет на село Новачене на ПП ГЕРБ - Катя Петрова започна предизборната среща, която се състоя на 26 октомври в салона на читалището в селото.

"През всички 4 години като кмет бях до вас, подкрепях ви, изпълнявах обещаното и бях такава, каквато ме познавате - Катя Ценкова Петрова - онази лудата, различната, с татусите, защото обичам живота, емоционалната, защото живота ме промени, наивната - защото обичам хората и имам сърце, онази с допуснатите грешки - от тях се поучих, а и кой не греши.
Подадох на всеки ръка, на който ми я е поискал. Имаше и моменти, в които се чувствах безсилна, отчаяна но продължавах напред, за да оправдая вашите очаквания и за да променя към добро селото, в което съм родена и израстнала. Да бъдеш кмет е да си на разположение 24 часа и аз съм била. Така аз бих искала да продължа тази отговорност и през следващите 4 години, за да направя това, което не успях до тук"
 , продължи емоционалната си реч кандидатът за кмет Катя Петрова.

Тя обобщи направеното през изминалия мандат и благодари за подкрепата:
"Ще обобщя направеното през мандата ми, което без съдействието на Община Ботевград, г-н Гавалюгов и подкрепящата ме партия ГЕРБ, без помощта на Дамян Маринов, младежката организация и Младен Маринов нямаше да се случи и затова им благодаря."

Ето и акцентите от свършената работа до тук:
- действащи обществени чешми;
- модерно лед осветление и камери за видео контрол;
- здравният кабинет е преместен за повече удобство на възрастните хора;
- има нови детски площадки;
- реновирана е оградата на църквата;
- честват се редовно културни и исторически събития;
- проблемът с бездомните кучета е на път да бъде решен, след откриването на приюта в Ботевград.

В допълнение на всичко това, Катя Петрова е съдействала да се решат значими инфраструктурни проблеми в селото, като
смяна на водопровода на почти цялото село, асфалтирани улици, оборудван електропост, реконструиран мост на река Рударка, прокарване на водопровод за чешма в двора на църквата, ремонт на вътрешните помещения на битовия комбинат, смяна на покрива на детската градина и вътрешно оборудване, подмяна на дограма на училището, направено е ново изкуствено спортно изгрище.

"Днес заставам пред вас не да обещавам, а да дам думата си на повярвалите в мен и на тези, които не ми повярваха, че ще работя усърдно, за да довърша започнатото, за да превърна Новачене в място, с което да се гордеем, място където ще продължаваме да живеем и да гледаме как растат децата ни.
Животът ме научи да не вярвам в чудеса, да очаквам неочакваното и да вярвам в себе си. Повярвайте и вие!

Макар че бях разпъната, обиждана, хулена и се чувствам наранена, защото всички видяха какво не е свършено, а не видяха и забравиха свършеното, няма да пропусна да пожелая успех и на другите кандидат-кметове. Конкуренцията ражда лидери!

Изберете смело и категорично бюлетина №7! "

Така завърши речта си кандидатът за кмет Катя Петрова.

На предизборната среща бяха представени и кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ и кандидатът за кмет на община Ботевград Дамян Маринов.
Той заяви подкрепата си към Катя Петрова и изтъкна качествата й като добър кмет.

Сред присъстващите бе и Марин Маринов - народен представител от 26 МИР от ПП ГЕРБ. Той също заяви категоричната си подкрепа към кандидатурата на Катя Петрова, като подчерта, че именно такъв трябва да бъде кметът - да търси начини и подкрепа, да не се притеснява да иска повече за населеното място, за което отговаря.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (26) (5)
    1. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 17:08

    Да не дава Господ!

  • Отговори (22) (7)
    2. добавен от: АНОНИМНИЯ 27 Октомври, 19:29

    Браво на Деската хубава реч е написала . Жалко че беше сричана като петокласник.

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete