Неделя, 19 Май 2024, 07:10

Фенове се били преди мача между Левски и ЦСКА –София на автомагистрала „Тракия“

8 Април, 13:03
(1) (0)
Ихтиман - Новини
Прочетена: 338 6


На 7 април около 12:40 часа в РУ-Ихтиман е постъпив сигнал за сбиване между феновете на два футболни клуба, което се случило на автомагистрала „Тракия“. На място са изпратени полицейски служители, пред които трима мъже заявили, че по време на задръстване непознат мъж е излезнал от лек автомобил и започнал да нанася удари с твърд предмет по техния автомобил, което е довело до счупване на задното стъкло и причиняване на щети по купето. След реакцията на полицията водачът и двамата му спътници са задържани, а автомобилът им е идентифициран.

Сходен инцидент се е разиграл малко преди 14:00 часа, когато мъж съобщил, че пътувайки за футболна среща в столицата, бил атакуван от непознати мъже на 31-ия километър на автомагистрала „Тракия“. Заедно с нападението е нанесена и сериозна материална щета по колата му. По двата случая са образувани досъдебни производства, а разследването продължава под надзора на прокуратурата.


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Кольо 8 Април, 14:09

    "излезнал" :D :D :D :D Неграмотници!

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Анонимен 8 Април, 16:03

    Преди години феновете на двата отбора са гледали мачовете заедно. Сега разни псевдо мутри и наркомани се правят на ганкстери. От тях нормалните хора не могат да гледат футбол.

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: Анонимен 8 Април, 16:04

    И после защо няма деца на стадионите. Не деца, а нормалните хора не искат да ходят заради шепа криминали.

    • (0) (1)
      1. добавен от: Анонимен 9 Април, 08:13

      Бате, като си страхлив нямаш работа на стадиона, и това не е място за малки деца, тех си ги водете в парка на люлките, ако си направил грешката да тръгнеш като на сватба и да си водиш и домочадието проблема си е твой. Стадиона е место за истински мъже, а не за семейни торби с деца.

    • (1) (0)
      2. добавен от: Анонимен 9 Април, 11:15

      Аз не съм страхлив и едни такива "бойци" им се видя тесен един подлез в центъра. Защото, като вземат дозата и си мислят, че могат да летят. Стадиона е място за деца, мъже, жени и за всеки, който му се гледа футбол. Аз на стадиона ще си заведа децата и цялото ми семейство и такива смешници повечето от които наркозависими, където си мислят, че отиват на бойно поле в белите държави ги оправят бързо. Не сте интересни, нито някой го е страх от вас, смешници!

    • (0) (0)
      3. добавен от: Анонимен 9 Април, 12:51

      Бате да те не срещам, на Герена със шпиц командата,че ще се опуснеш,и ще се молиш като малко дете, така че бъди умен, да са ти умни децата, приятелски съвет към теб, иди на кино, яж си сладоледа с децата, но не припарвай на бойното поле,стадиона е за корави мъже като нас сините фенове, а не за флегми. Ние сме тренирани и татуирани и видиш ли ни ще запалиш подметките, а за семейството има си вечеринки и други места, не ставай за смях пред тях и не си създавай сам проблеми. Ако си грамотен ще разбереш.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete