Събота, 27 Април 2024, 12:34

ФК "Ракитин" Трудовец с категорична победа срещу ФК "Рилец" Говедарци

1 Октомври 2023, 11:02
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1114 1


В съботния ден в Трудовец отново бе футболен празник на стадиона.

Първо децата във възраст 2009-2010 г,. водени от Васил Григоров загубиха от силния отбор на ОФК Костенец. Tака в актива си от началото на първенството ДФО има две победи и две загуби. С всяка изминала среща, бъдещите футболисти на Трудовец показват все по-добрa игрa и с това дават заявка, че успешното бъдеще е пред тях.

В ранния следобед мъжкият отбор на Трудовец записа категорична победа над гостите от Говедарци с 5:0. С красивата си игра, футболистите на Ракитин зарадваха  многобройна публика, събрала се да ги подкрепи.

Първият гол падна още в началото на полувремето след като Валентин Стефанов беше най-съобразителен в наказателното поле на гостите. Последва страхотна тупалка на Илиян Генов, но тя срещна напречната греда. При резултата 1:0 завърши първото полувреме.

През втората част, отново Трудовец контролираше играта и головете не закъсняха. Първо Куман Куманов вкара красив гол. Последва втори гол на Валентин Стефанов за класическото 3:0. В следващите минути класа показаха двама от лидерите на отбора. Първо Илиян Генов заби страхотен гол след шут от границите на наказателното поле, след този гол Радослав Зарев вкара фамозен гол от далечно разстояние и оформи крайния резултат 5:0.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete