Събота, 20 Април 2024, 13:31

ФК "Скравена" загуби от ОФК "Костинброд" в първия си домакински мач за сезона

20 Септември 2020, 19:40
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1799 7


Отборът на ФК "Скравена" записа първото си официално домакинство на своя обновен стадион в Скравена за сезон 2020/21. Скравенчани отстъпиха с 0:4 от силния тим на ОФК "Костинброд" в мач от 2-ия кръг на А ОФГ София - Запад. Преди началото на футболната среща се проведе кратка церемония, на която специални гости бяха кметът на община Ботевград - Иван Гавалюгов, както и кметът на община Костинброд - Трайко Младенов. Отслужен бе и водосвет за здраве от отец Борис, а след това бе дадено началото на футболния сблъсък.

Двубоят стартира по-добре за гостите от Костинброд, които първи поведоха в резултата след статично положение. До края на полувремето футболистите на ОФК "Костинброд" удвоиха авнса си след точно реализирана дузпа. На почивката отборите се оттеглиха при резултат 0:2. След подновяването на играта домакините заиграха една идея по-добре. Футболистите на ФК "Скравена" имаха своите възможности за гол, като удари на Андрей Андреев и Йордан Йорданов - Дачи можеха да върнат интригата в мача. Вместо това, гостите от Костинброд се възползваха по най-добрия начин от грешките на своя съперник и до края на второто полувреме реализираха още два безответни гола, с които в крайна сметка се поздравиха заслужено с победата. Краен резултат - 0:4. 

Така след два изиграни кръга, отборът на ФК "Скравена" заема последното 9-о място. Тимът на ОФК "Костинброд" пък е лидер в класирането с 6 точки и голова разлика 11:1. В следващия 3-ти кръг ФК "Скравена" гостува на ФК "Драгоман" на 26 септември (събота) в пореден труден мач, а ОФК "Костинброд" приема ФК "Спортист" (Драговищица) на следващия ден. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК Костинрод , ФК Скравена

Коментари (7)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Септември, 20:28

    Тоя отбор са пълни смешници всичките

    • (3) (0)
      1. добавен от: Анонимен 20 Септември, 22:45

      Светлин Семков.....селски тарикат

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Ас 20 Септември, 20:31

    Какви скравенци,та то няма един. Но въпреки всичко,може да се стабелизира отбора. Дано и кмета на Скравена и на Ботевград да помогнат да се наравят пейки на зрителите! Иначе ,поздрвления на Петко Цинцарина!

  • Отговори (1) (1)
    3. добавен от: Анонимен 20 Септември, 20:44

    Играйте с млади момчета какво играете с 50годишни.. В Скравена има не малко млади момчета който са тренирали убедете ги да играят!Лично съм виждал на изкуственото игрище колко много се събират, някой са доста добри някой тичат много но няма база на сравнения с тия старци!!!! ... Директора и тоя кмет дето няма файда от него май ще точат пари с тоя отбор!

  • Отговори (1) (1)
    4. добавен от: Анонимен 20 Септември, 21:07

    Браво на всички завистници, които разбират от футбол и политика!

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (1)
    6. добавен от: Анонимен 21 Септември, 12:38

    Невивждам Денислав тои и беше най добрия.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete