Неделя, 19 Май 2024, 02:15

Футболният отбор на Правец за пореден път впечатли с красив футбол и много голове

23 Септември 2012, 20:43
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 3865 5


На 23 септември се изигра поредната среща от 2-ри кръг на „А“ ОФГ между отборите на ФК „Правец“ и ФК „Искър“ Лакатник. Мачът започна много динамично. В първите минути отборът на Правец се възползва от приимуществото си на домакин и наложи преса. Тимът от Лакатник обаче чрез бърза контраатака и след индивидуална грешка в защита на правчани, откри резултата – 1:0 за отбора от искърското дефиле с голмайстор Милен Пешев в 10-тата минута. Отборът на Правец оказа мощен отпор и положенията пред вратата на ФК „Искър“ се редяха едно след  друго. Това бързо даде резултат и в 25-та и 30-та минута  домакините поведоха – 2:1 за ФК „Правец“. Автори на двете попадения бяха Тони Петков и Деян Димитров. В оставащите минути до почивката играта се изостри, но главният съдия Людмил Павлов бързо потуши страстите с по два жълти картона и за двата отбора.

През втората част, въпреки динамичната игра, отборите те не се измориха, а продължиха да играят в същото темпо. Домакините продължаваха да бъдат активни пред вратата на ФК „Искър“. В 51-та минута състезателят на Правец Красимир Алипиев бе фаулиран пред вратата на гостите, а Светлин Семков направи резултата 3:1 с виртуозно изпълнение от пряк свободен удар. Това попадение до известна степен предреши крайния изход и пречупи амбициите на тима от искърското дефиле. 10 минути преди края на срещата вратарят на ФК „Искър“ бе преодолян от състезател на Правец, който излезе на чиста позиция за отбелязване на гол пред опразнената врата. Вратарят на гостуващия отбор направи очаян опит да предотврати гола и повали откъсващия се играч. Съдията Людмил Павлов непоколебимо отсъди дузпа и вдигна заслужен червен картон на стража Ивайло Иванов. Наказателният удар бе успешно реализиран отново от номер 10, Светлин Семков,  за 4:1, който влезе като резерва и стана играч на мача с двете си попадения. Резултатът остана непроменен до края на мача.

За добрата игра и коректния мач допринесе много и ролята на съдииската тройка в лицето на Людмил Павлов, Иван Станев и Тодор Василев, която е считана за най-добрата съдииска бригада в Югозападна България през последните две години.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: egsg 23 Септември, 21:07

    dobri sa mom4etata ama sutrin mn voda piqt :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Септември, 21:12

    Е лошото е че мачовете са в неделя :) та в събота немогат да дадът всичко от себеси :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 23 Септември, 21:20

    Браво, по не си имат отбор и да радват публиката, а ботевград георгиев затри всичко.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 23 Септември, 21:41

    Най-накрая някой да каже че съществува такъв отбор и че е един от лидерите в тяхната група.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: dasdas 27 Септември, 14:13

    ama kato gledam taq statiq e pisana ot nqkoi koito ne e gledal macha :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete