Неделя, 5 Май 2024, 12:59

ГЕРБ печели изборите в Своге

25 Май 2014, 23:31
(1) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 4024 10


1 960 са гласували в полза на ГЕРБ на изборите за Европейски парламент. Втора политическа сила е БСП с 1 110 гласа. На трето място е България без цензура с 636 гласа. Резултатът на Реформаторския блок е 367. 210 жители на община Своге са дали гласа си за партията на Георги Първанов - АБВ. Атака взимат точно 200 гласа, а конкурентите им от НФСБ - 187. 
Движението за права и свободи припокрива резултата си от последните избори, като гласовете им са 512.
В община Своге право на глас имат 18 503 души, като на тези избори са гласували 5 736 от тях, което представлява 31 % избирателна активност.

Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: korektna 26 Май, 10:41

    Svoge zastana zad svoya kmet JORO TCVETKOV i ne povyarva na talovite izmichliotini .POBEDA.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Май, 16:57

    ти може да си коректна във френската духова музика, но за избори си още само проста

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: мррмрр 26 Май, 20:19

    Svoge zastana zad svoya kmet JORO TCVETKOV i ne povyarva na talovite izmichliotini .POBEDA.
    тои е страхотен човек аз сам за него и всички около него

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: anonimen 27 Май, 09:53

    PUKNETE SE OT YAD

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Сашо Стоянов 28 Май, 08:48

    Здавейте приятели. Изборите минаха. Да Герб печели и този път. Но според мен въпросът е Герб ли спечели или Жоро Цветков. Сега разбира се той не участва в изборите, защото относно кметските избори те са след година, две. Но като представител на ГЕРБ какво направи за общината, накой помислил ли е за това. Ако изобщо го интересува разби ра се. Моля не мислете, че съм ляво насторен-НЕ и хиляди пъти Не. Но за да си представител на такава голяма политическа сила/поне така показаха резултатите наскоро/ то трябва и нещо положително да се направи за града . Нещо видимо за всеки един. А не само на Петров ден да се харчат пари за заря. Бре боидисайте тези тротоари,сменете тези лапми,обиколете кваратлите Дренов,Старо село вижте има ли лампи, няма ли!? И колко пъти на всеки един месец уж водопровода бил стар-вода пак няма. Еми направете един проект за водопровод/от Европа пари за това дават/ на този град в планината сме, а вода няма бре хора. Много, много се съмнявам, че ако Жоро не беше кмет от Герб дали щеше да спечели.Хората са гласували заради ПАРТИЯТА, заради лидера на партията-Борисов.Така че скъпи Жоро/Кмете само с усмивки не става, братко.Трябва да има и малко сериозност и дейност подплатена с реални практични действия. Не съм от хората, който мърморят или постоянно са недоволни, Но нека да бъдем и реалисти. Ако искаш пари има, ако не искаш пари няма. Всяка седмица по два пъти от общината се ходи в София в централата еми преговаряйте, догояваряйте бре, искайте пари за това Своге.То е ясно, че първо искате да уредите себе си, но за жалост почти нищо не остана. Нито гори, нито държавни имотив центъра, нито общинкси ниви по селата. каквото имаше се взе. Едното се пусна под наем на центъра например, другото се присвои като сгради и т.н. било на старият Младежки дом, РПК, РОДОПА и т.н. Е хубаво нека нещо да се направи и за народа бре, а то не е толкова скъпо.Тук там нова пейчица, тук там сменена крушка, тук там малко боя. А като написах за боята се сетих, че ако не бяха изборите и досега пешоходните пътеки, нямаше да се направят. Добре, че доидоха избори та се направиха от /15 до 30 май/. Ето така кемтство и държава се управялва с ъкъл и мъдрост. Не за друго, ами, за да има дълго управление, брате. Иначе времето свършва бързо в т.ч. и мандадът даден от народа.
    С поздарав към всички свогенци

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Поли от Своге 28 Май, 09:05

    Браво ! Човекът добре е написал. Бих искала само да отбележа следното: Наскоро бях в гробищата относно панахида на мой близък. Забелязах, че много от гробовете са осквернени като от тях за взети масички, вазички и други неща оставени там. Моля, ако някой има гражданска позиция да информира г-н Кмета с цел почистване на гробищата от тревата и боклуците. Толкова много хора чистят улиците на гарда, а гробищата до болницата, остават мръсни като бунище. Също така предлагам и следната идея нека, се назначи един-двама пазачи, за месец ще струва не повече от 300 лв. за пенсионери. Те да стоят там и да охраняват.Смятам че е много тъжно там където отдаваш последна почит на свойте близки не само да е мръсно и непочистено, но нощно врме да вилнеят пияници и крадци. Не ми е ясно като вземат тези неща къде ги носят, но това е крайно неприятно и болезнено за всички нас.
    Благодаря !

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 29 Май, 16:33

    страхотният" човек за 3 години само селски интриги и реваншизъм му бяха в главата

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 29 Май, 17:15

    neka uspeshniqt kmet sprintira sled idola si tcvetanov kum 4 godi6nata efektivna prisuda

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 1 Юни, 16:43

    ЗДРАВЕЙ №5 Сашо Драганов
    така като чета брътвежите ти знаеш ли без да те познавам си представям твоя облик: затлъстял спящ до късно мърморещ къртей, който работи само с устата от такива като теб консуматори-критикари нищо полезно - само песимизъм и негативизъм. Вместо дакритикувашсамо кмета си отвори зъркелите и погледни по-надалеч до областа да видиш кой пречи на града . Каквото и да се направи такива като тебе ще виждат само в черно.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 18:58

    Да не говорим за селата около Своге

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete