Събота, 27 Април 2024, 22:01

ГЕРБ запретва редиците в Софийска област за избори

12 Март, 14:19
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 795 2


Липсващите стотици милиони от парите за българските общини станаха основна тема по време на работната среща на областното ръководство на ГЕРБ с народните представители и кметовете на партията от Софийска област. Счетоводните трикове на определени хора в държавата привлякоха гнева на кметовете от ГЕРБ, които обединяват усилията си, за да търсят изход от проблемите.
С думите „Силни сме, когато сме заедно“ Младен Маринов публикува снимка от работната среща, която напомня на стягане на редиците на партията, характерно за подготовка преди избори.
Наскоро, Делян Добрев сигнализира за сериозен дефицит в ключов енергиен фонд, който трябваше да финансира преминаването на електроенергията за битовите потребители на свободния пазар. Вместо това да се случи от 1 юли, държавата ще определя цените, които вероятно ще бъдат по-високи, отколкото ако са определяни от свободния пазар. А след това държавата евентуално ще компенсира, но и за това няма никакви гаранции.
Така ГЕРБ Софийска област се захваща с нелеката задача да търси начини за справяне с регулярно изникващите проблеми и дефицити в държавния бюджет, които безспорно засягат и общините.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete