Четвъртък, 2 Май 2024, 02:01

Глоби и нова селекция в Левски след резила в Правец

4 Ноември 2012, 12:26
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1874 0


Нова селекция и глоби ще са последиците в столичния Левски след резила в Правец - 64:91 срещу шампионите от Лукойл Академик. Ръководството на "сините" възнамерява да резне заплатите на своите с 30% след тежкото поражение, а освен това се обмисля и нова селекция, съобщава "Тема Спорт".

По всяка вероятност на заден план ще остане идеята за максимален брой български играчи и отново ще се заложи на чужди попълнения. В черния списък на Тити Папазов са попаднали националът Чавдар Костов, Димитър Ангелов, както и третият плеймейкър на тима Димитър Филипов.
 
Самият наставник пък ще отнесе глоба заради несдържаните си реакции по време на срещата. В края на първото полувреме той получи техническо нарушение, а след това той остана да спори на секретарската маса, като дори трябваше да бъде усмиряван от спортния директор на Лукойл Сашо Везенков. След срещата Папазов заяви, че както Мирослав Томов не е свирил мачове на Лукойл Академик през даден период от време, същото ще се случи и с Марин Механджиев и Левски.
 
Поведението на треньора ще бъде разгледано на заседание на дисциплинарната комисия, като Папазов е заплашен от глоба в размер на 1500 лева. Треньорът на "сините" няма да е първият глобен наставник през сезона. Още преди първият официален мач в НБЛ легендата на Левски и наставник на Берое - Георги Младенов изгоря с 5 бона заради коментари към съдиите.


Източник: http://www.novsport.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete