Понеделник, 6 Май 2024, 22:44

Глутница кучета разкъсаха домашни животни в Трудовец

8 Април 2015, 12:17
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5490 42


От известно време живеещите в  района на фурна „Ти-ви “ в Трудовец  са притеснени от   сформиралата се глутница кучета.
 
Днес  кучетата са разкъсали две овце, които са били в частен ограден имот, намиращ се срещу фурната. Собственик на животните е Божин Танов, който  по обичайно сутрешно време оставя животните да пасат в имота. Към 10:00 часа гледката е потресаваща. По информация на потърпевшия стопанин глутница от 8-9 кучета са нападнали овцете. Две са разкъсани. Едната от тях е била с агънце.

Сигнал са случилото се ще бъде подаден до кмета на Трудовец.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (42)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 8 Април, 12:20

    Аз добре сгазих едно с колата ...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 8 Април, 12:25

    Тишо от ти-ви то ги развъжда нарочно да тормозят селяните.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 8 Април, 12:33

    Проблемът е твърде сериозен, №2, за да се шегуваш :x

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 8 Април, 12:36

    Въпрос на време беше, да проявят агресия, но трябва ли да се случват такива неща, или ще чакаме да пострада и някой човек :(

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Април, 12:40

    След тази случка тези кучета ще са много опасни. Кой трябва да се заеме с проблема?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: №1 8 Април, 12:45

    Онзи ден едно нагло сиво куче бе легнало на средата на пътя ...това се случва горе над Силвия магазина ... Аз бях тръгнал до един приятел и на връщане ми бе замъглено стъклото ... кучето ме е видяло че идвам но моят джам бе замъглени не го забелязах и дори не е станало да се помести ... Минах през него ... съжалявах цял ден после ми беше гузно ... Но сега не ми е, защото е таз кучка женската там дето я виждате на снимката мина онзи ден покрай нас ... със нея мина още едно ... тази женската трябва или да се преспи или да се прибере за да се разпръсне бесовицата ... Всички се събират около нея ... друг е вариянта самоуправа с чифтето ... Ще ме извинявате днес овца утре детенце ... Изобщо нито ме е срам нито ме е жал ... Както виждате овцете не са ядени, само са наръфани и одавени, следователно тази глутница го прави за удоволствие и демонстрация на присъствие ... кучетата са по умни от колкото си мислим ... Да се самосезират органите за да не се самосезират хората че тогава ще има да пищат "Ма вие избивате кучетата, те не са виновни" ... иди го кажи на овцете ... И на мен като шофьор, хора ли да паза по тротоара или кучетата на пътя, дето лежат ... ХОРА ПРИБИРАЙТЕ СИ КУЧЕТАТА за да не се сърдите после и да не обвинявате някой за смъртта им !!! :)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 8 Април, 13:00

    Абе, гледам снимките.. вярно че е село.. ама в 21 век хората живеят като в 13ти.. и тоя Драганов тръгнал да ми пише по форумите - глей снимките - е тия трите - дупки, канали, змии, кучета, тръни, съборетини - това го няма никъде в Европа. Дори Румъния в циганската махала е над тези къщи и улици..

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: do 1 8 Април, 13:05

    много ми е интересно Ти като шофьор от какво точно трябва да пазиш хората по тротоарите? Ти какво правиш там с колата и едва ли някой може да те оправдае , че караш със замъглено стъкло. Можеше и човек за блъснеш и после да се оправдаваш със стъклото, за което ни споменаваш няколко пъти. 100% съм за да има наказания за хората, които изхвърлят кучетата си по улиците или просто ги пускат за да си намерят храна за през деня , а вечерта може да ги приберат за да си поспят и пазят къщата!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: №1 8 Април, 13:24

    Специално когато човек шофира, трябва да внимава с обстановката на пътя ...и ти си прав №8 аз не е оправдавам че съм карал с замъглено стъкло ... Но истината е че се виждаше достатъчно добре за да разбереш че пред теб минава човек ... Точно за това ми бе гузно целия ден защото получих урок че можеше и човек да прегазя ... , винаги да си трия стъклата а на Цветница сутринта бе толкоз студено че те замръзнаха 2 пъти ... и то ОТВЪН ... спрях по на доло и ги изшкурих 2-ри път ... кучето го нямаше после ... Я си представи че минаваше някой по тротоара и това куче беше там и някой да се засветка на доло ... както по принцип правят ?! ... да тръгне да отбива кучета да се натресе в колата острани или да влезе в къщата и да убие човек на тротоара ... Ако го нямаше това куче там нямаше да има ицидент с него ... мястото на кучетата е в дворовете не на ПЛАТНОТО ЗА ДВИЖЕНИЕ ...а аз че съм си получил урока съм си го получил ...

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 8 Април, 13:35

    Кьде са тези от четири лапи ,които са на хранилка в тази фондация,да поемат обезщетенията.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete