Петък, 3 Май 2024, 14:33

Голям успех за нашите съграждани - треньори Пламен Трънски и Димитър Василев, които участваха в подготовката на клуб “Херея” на европейското първенство за юноши

10 Октомври 2022, 15:38
(3) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1917 1


Исторически успех и два медала за България и “Херея” на европейското първенство за юноши в конкуренцията на 30 държави! Огромен принос към успеха имат ботевградските треньори Димитър Василев и Пламен Трънски, които участваха в подготовката на българския клуб “Херея”.

Денис Димитров - Рицарят е Европейски вицешампион при юношите до 63 кг! Той изигра много тежки 5 мача в столицата на Латвия, Рига. Последователно елиминира състезатели от Азербайджан, Украйна, Полша и Швеция, а на финала отстъпи в много оспорван сблъсък пред испанеца! Това е пореден медал от голям форум за Денис, с което той затвърди високата си класа в олимпийското таекуондо!

Цветан Якимов е бронзов медалист при юношите до 48 кг! Цецо изигра много мъжки три битки, надигравайки представители на Португалия и Франция. На полуфинала отстъпи в драматичен мач, но медалът от Европейското първенство показва достатъчно! Георги Стоев загуби на старта с 1:2 рунда от французин, но се би достойно!

Поздравления за треньорския екип на Херея, който работи с ентусиазъм и неуморно: Пламен Трънски, Димитър Василев, Димитър Тодоров, Димитър Ангелов, Станимир Лазаров и Ангел Кирчев!


Източник: Николай Петков

Ключови думи: Пламен Трънски , Димитър Василев

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete