Четвъртък, 29 Септември 2022, 13:53

"Градина Вдъхновение" на изложението HR Industry

10 Февруари, 14:09
(0) (0)
Божурище - Новини
Прочетена: 293 0


През тази година Центърът за защитена заетост Градина ВДЪХНОВЕНИЕ за първи път ще вземе участие в събитието HR Industry, звездния четвъртък на HR бранша, за да представи дейността си и възможностите за партньорство в подкрепа на нашата кауза. Сърдечно благодарим на организаторите от екипа на JobTiger за тази възможност, защото вярваме, че стойностните каузи намират точните хора и ги увличат!
Център за защитена заетост ГРАДИНА ВДЪХНОВЕНИЕ в град Божурище е първата българска зеленчукова градина, в която 15 младежи с множество трайни увреждания, назначени като градинари, отглеждат екологична продукция. Младежите обработват градината, сеят семена, отглеждат разсади, зеленчуци, подготвят зимнина – сиропи, сладка, компоти, лютеница и др. Хората, работещи в центъра за защитена заетост казват, че ГРАДИНА ВДЪХНОВЕНИЕ Е ЩАСТИЕ! Тук те намират не само работа в адаптирана среда, но създават приятелства, общуват помежду си, научават много нови неща, чувстват се полезни, занимават се и с творческа дейност.
На щанда ще получите информация за градината, за екипа и възможностите за партньорство и програмите ни за ЗЕЛЕНИ ТИЙМБИЛДИНГИ на открито в градината, творчески ателиета, ползване на отдалечено офис пространство в градината и други дейности с включване на младежите. Ще се радваме да се запознаем и да ви разкажем за нашата дейност, защото сме сигурни, че не само ще се впечатлите от това, което правят младежите в центъра за защитена заетост, но и ще ви вдъхновим с интересни идеи за социално ангажиране на вашите екипи, в подкрепа на тази прекрасна кауза!
С удоволствие ви каним, при възможност да посетите и нашия център в гр. Божурище, зад Парк Орлите, за да се запознаете отблизо с дейността ни и с младежите, работещи тук и да ви заредим с усмивки!


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (37)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

Анкета » коментари (37)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

отговори
Абсолютен акт на агресия от Путин и нарушаване на международното право (569)
70% Complete
Русия не е виновна, Украйна и Западът предизвикаха реакцията на Москва (1421)
70% Complete
Напрежението ескалира, но скоро ще спадне, светът не може да си позволи такава война (81)
70% Complete
Голяма грешка на Путин, това ще е краят му (68)
70% Complete
Нека не бързаме с изводите, дано всичко приключи скоро (287)
70% Complete