Събота, 11 Май 2024, 17:32

Грандиозно спортно шоу представиха децата от ЦДГ "Индира Ганди"-Правец (Снимки)

28 Март 2013, 21:09
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 5612


Преди часове завърши грандиозното спортно шоу на възпитаниците на ЦДГ „Индира Ганди” – Правец. 
Спортният празник започна с най-малките състезатели от детската градина, облечени като животни.

Всички групи на детската градина, разделени на два отбора, участваха в различните игри с имена „Пъргави и сръчни”, „Хвърли точно”, „Малките спортисти”, "Бързи и точни" и други. Жури оценяваше спортните умения на малчуганите. В оспорвани битки се състезаваха отборите на "Лале" и "Минзухар","Лисица" и "Мечка","Ябълка" и "Череша" и др.

Децата от "Индира Ганди" демострираха умения по баскетбол и футбол, а групата по художествена гимнастика представи отлично съчетанието си.
 
Директорката на "Индира Ганди", Елена Вълканова, поздрави с добре дошли всички присъстващи и благодари на кмета на Община Правец - Румен Гунински, който е финансирал изцяло днешния празник.
 
Гости на тържеството бяха Румен Гунински-кмет на Община Правец, Николай Яхов-председател на ОбС гр.Правец, Димитър Шалев-директор на "Център за развитие на човешките ресурси", Никола Нитов-управител на ВиК София обл., Христо Андреев-началник на регионалния инспекторат София Обл., Георги Канзов-директор на Регионална здравна инспекция, Васил Симеонов-зам.кмет на Община Правец, отец Йоан от манастира в Правец, ОДЗ "Вяра ,Надежда и Любов", гр.Горна Малина и други.

Спортната зала в Правец се напълни с родители и приятели на децата.

Гости на спортния празник бяха представители от Националния дворец на децата - София, които поздравиха всички присъстващи с интересен спектакъл.

Румен Гунински приветства децата за доброто им представяне и ги награди с шоколади и лакомства.
Децата получиха и много подаръци от Издателство "Просвета"-спортни пособия- топки, въжета, обръчи, кегли, фризби, ВиК гр.Правец-топки, Община Правец-лакомства, Борислав и Вихра Димитрови, магазин за Авточасти Б-д-волейболни топки и други.

Поздравителни адреси получиха от Индийското посолство и от старши треньорът и спортен директор на шампиона Лукойл Академик- Сашо Везенков. 
Тържеството завърши с кратка фолклорна програма – етюд и народни танци. 
Вижте интересните моменти от състезанията в снимки.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (232)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete