Вторник, 30 Април 2024, 18:11

Грозни дойде в Правец и се предложи на "Левски"

15 Април 2013, 10:48
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1782 0


15 години след като бе начело на “Левски”, украинецът Вячеслав Грозни поиска отново да води “сините”. Украинските медии съобщиха, че 56-годишният треньор е в преговори с българския клуб. Но “24 часа” разбра, че Грозни по-скоро се е самопредложил за поста.
 
“Говорих с представители на “Левски” по този повод. Беше предварителен разговор за това какво бих направил, ако ми предложат да стана треньор. Отвърнах, че съм съгласен даже да работя безплатно до края на сезона и да оказвам помощ като консултант например. Но лично с президента на клуба не съм разговарял. Получа ли конкретно предложение, не изключвам да се върна в София”, заяви Вячеслав Грозни.
 
Всъщност през настоящата седмица той беше в България. От понеделник до четвъртък Грозни бе в Правец. По програма “Треньорско образование” на УЕФА българската треньорска школа бе домакин на колегите си от Англия, Украйна и Гибралтар. Грозни дойде заедно с украинската делегация, тъй като се подготвя за преподавател в треньорската школа на Украйна. Вячеслав е взел своя “Про” лиценз в България и винаги идва у нас, за да го подновява.
 
В сряда, когато “Левски” направи 1:1 с “Пирин” (Гоце Делчев), а впоследствие Илиан Илиев се раздели със “сините”, намиращият се в Правец Грозни отново обявил готовността си да се върне на “Герена”. Връщайки се в Украйна, когато Илиан Илиев вече бе заменен от Николай Митов, Вячеслав заявил готовността си и пред местните медии.
 
Всъщност той харесва доста България и не крие желанието си да дойде да живее у нас. Дори е купил апартаменти на двете си дъщери на родното Черноморие.
Цялата история за връщане на Грозни в “Левски” обаче свършва дотук. И от “Герена” го потвърдиха официално: “Левски” не води преговори с бившия треньор на отбора Вячеслав Грозни. Представители на клуба не са разговаряли и нямат намерение да разговарят с Грозни по този въпрос.”
 


Източник: http://www.24chasa.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (193)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (126)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete