Понеделник, 29 Април 2024, 02:46

Гугутката води агитка в Правец

2 Ноември 2012, 11:36
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2003 1


Левски ще разчита на мощна агитка за днешно­то първо за сезона дерби в баскетболното първен­ство. Срещата е днес от 20,00 ч. в Правец. Шефът на фенклуба на сините Владимир Владимиров-Гугутката потвърди, че има организация и се очаква около 50 фенове на сините да пътуват за мача.
 
- Залата в Правец не позволява по-голяма агитка. Ще пътуваме със собствен транспорт. Предполагам, че ще сме около 50 човека - заяви за „7 дни спорт" Гугут­ката.
 
Треньорът на Левски Константин Папазов няма проблеми с контузени иг­рачи. Той се надява тимът му да повтори играта от победата над Лукойл с 92:80 в контролата преди началото на сезона.
 
- Всички играчи са здрави. Надявам се да стане добра игра. Мачът няма да има нищо общо с контрола, в която ги победихме преди сезона. Те са станали много по-добър отбор оттогава и за да ги победим, трябва да лимитираме тяхната класа. Това няма да е никак лесно. Работим с една амбиция - да сме първи накрая на първенството - заяви Тити.
 
Проблеми няма и тре­ньорът на Лукойл Марин Докузовски. През последната седмица единствено капитанът Тодор Стойков отсъстваше от тренировки заради грип, но той също ще е на линия за мача. 


Източник: http://www.novsport.com

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: гост 2 Ноември, 15:39

    Този т.н. "гугутката" още ли е на свобода?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete