Понеделник, 29 Април 2024, 08:21

Хайгашод Агасян забавлява истински децата на Трудовец

23 Декември 2014, 14:37
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2511 5


Коледно детско парти с известния певец и композитор Хайгашод Агасян създаде много празнично настроение за децата от Трудовец. Партито се състоя в комплекс „Кредо” от 10.00ч. и се осъществи по инициатива на Областната администрация на Софийска област и със съдействието на неправителствени организации. В началото на събитието директорът на ОУ”Любен Каравелов” Мая Пенчева приветства с добре дошли всички малчугани и чуители. Тя прочете Поздравителен адрес от Областния управител на Софийска област Росица Иванова. В него тя изказва пожелания за мир, хармония и спокойствие, които да донесе Коледната нощ и нейната магия да бъде запазена през цялата година. „Нека почувствате нежността и топлината на близките до сърцето В и хора! И нека тази свята обич Ви даде нужните вяра, сили и постоянство, за да постигнете редица лични и обществени победи през Новата 2015 Година!Вярвам, че тя ще бъде по-добра, по-мъдра и истински щастлива за българския народ, защото българските граждани и младото поколение на България заслужават това!, се казва още в поздравлението на г-жа Иванова.
Детският празник ще остане незабравим с артистичните изпълнения на Хайгашод Агасян, който по неповторим начин завладя детската публика. Децата истински се забавляваха под звуците на песните „Междучасие”, „Крокодил”, „Трудна възраст” и любимата на всички песен „Моля, заповядай, благодаря”, изпълнявана неведнъж на училищни тържества.
Партито в Трудовец е част от серията концерти в София област с участието на известния певец.  Първият концерт бе в Сливница. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete