Събота, 20 Април 2024, 18:37

Христо Коилов е новият треньор на ОФК “Костинброд”

17 Август 2022, 13:54
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 754 0


Христо Коилов е бивш български футболист, полузащитник. През 20-годишната си кариера, Коилов защитава цветовете на родните Ботев Пловдив, ЦСКА и Локомотив София. Коилов има дългогодишен опит и в чужбина, играе за немският Унион Берлин и швейцарският Люцерн. След края на професионалната си кариера, Коилов е бил помощник - треньор в Берое Стара Загора и Локомотив София. Преди да се присъедини към отбора на ОФК Костинброд - 2012, Коилов бе част от щаба на Иван Колев в Локомотив София в Първа лига.
"От година-две с Цецо Генков водихме много разговори на тема Костинброд. След като напуснах Локомотив София видях добра възможност, тъй като Югозападна Трета лига е най-силна и в момента в нея има много специалисти, които са били треньори на отбори в Първа лига. Общо взето нямах особени колебания дали да поема ОФК „Костинброд", казва за фейсбук страницата на община Костинборд Христо Коилов. 
Относно първите му впечатления за ОФК Костинброд, специалистът споделя, че са много добри, отборът разполага с необходимите условия за работа и момчетата се стараят да изпълняват неговите изисквания. За предстоящата среща в събота, треньорът сподели, че е разузнал противниковия отбор, който е с нов треньор и е направил сериозна селекция, но нашите момчета излизат за победа и да зарадват публиката. За финал специалистът заключва, че тима не гони определено място в класирането, а единствено победата във всеки мач, без значение домакинска среща или гостуваща.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete