Понеделник, 6 Май 2024, 14:55

Иван Лилов доволен от успеха: Мачът с Германия не е невъзможен

2 Септември 2012, 22:20
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1711 0


Като повечето баскетболни национали Иван Лилов изрази задоволство от успеха над Азербайджан и демонстрира оптимизъм за следващия сблъсък с Германия като гост в евроквалификациите. Лилов изигра силен мач, вкарвайки 17 точки, включително 5 тройки.

„В тази зала се чувствам като у дома си. Играл съм две години тук, тренирал съм здраво и наистина я чувствам като моя. Бихме със 17 точки и трябва да сме доволни. Тактиката беше такава да атакуваме в ранните секунди. Затова за първи път вкарваме 94 точки, откакто сме събрани националния тим тази година. И успяхме. Тактически добре играхме и успяхме да изпълним това, което искаше треньорът”, заяви Иван Лилов, а по повод следващия мач в Германия коментира: „Не, не е невъзможен следващият ни мач в Германия. Аз съм оптимисти. Ние нищо не губим в този мач. Можем само да спечелим и ще се хвърлим сериозно. Мисля, че можем да ги победим. В София малко не ни достигна. Мисля, че там можем.”

Колкото до новата роля, която му бе възложена да играе като единица, Иван Лилов заяви: „В тези два мача, които играя тази роля се чувствам добре, но принципно цял живот играя двойка. Щом треньорът е преценил, явно съм се представил добре. Какво ни пречеше досега да бъдем по-спокойни? Ами, просто напрежението и може би това, че трябва да се класираме задължително изигра своята роля.”



Източник: http://gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete