Сряда, 1 Май 2024, 21:10

Иван Вълчанов: Ще се възползвам от шанса си в Новара

26 Септември 2012, 22:12
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1871 0


Нямам търпение да дебютирам за Новара в Серия "Б", заяви халфът

"Няма да изпусна шанса си и ще се възползвам от него. Чакам с нетърпение вече дебюта си в Серия "Б", каза новото попълнение на италианския Новара Иван Вълчанов.

Халфът на Чавдар (Етрополе) премина в Северна Италия в последните дни на трансферния прозорец и два кръга след началото на първенството. Междувременно записа много силен мач за младежкия национален отбор. На 28 септември Иван навършва 21 години.

"Честно казано не мисля, че ми бе нужна кой знае каква адаптация. Чувствам се прекрасно, имам отлични условия за работа. Освен това работя по индивидуален план. Треньорът експериментира в игрите, но каквито и задачи да ми постави не изпитвам затруднения. Със сигурност си попаднах на мястото и съм силно амбициран това да е само началото на най-доброто от мен".

В Новара е и друг кадър на Чавдар - юношеският национал Алеко Алеков и неговият връстник Васил Димитров, играл последно в Левски. Двете момчета от националната селекция на Методи Деянов са родени 1996 година.

"Двамата се чувстват много добре и внасят много настроение в отбора на тяхната възраст. Само за няколко дни се превърнаха в център на внимание за съотборниците си. Играят много силно. Виждам се всеки ден с тях на базата "Новарело". Всичко до този момент е повече от отлично", разказва Вълчанов за своите значително по-млади колеги.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (203)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete