Събота, 4 Май 2024, 06:31

Изпращане на децата от подготвителната група и празник на детето в ОДЗ "Звънче" - с. Джурово

2 Юни 2014, 15:55
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4882 1


На 31.05.2014 г., в навечерието на 1 юни - Празник на детето, в ОДЗ „Звънче“- с. Джурово, се проведе тържествено връчване на свидетелствата за завършена подготвителна група на децата, които ще бъдат скоро ученици. Весел и многоцветен празничен концерт бяха подготвили децата от цялата градина. Малчуганите от първа група поздравиха с песни, танци и стихчета каките и батковците, които се подготвят за ученици и се разделят с любимата детска градина.
Децата от подготвителната група представиха хумористичен театрален спектакъл, озаглавен „От приказка в приказка“, както и песни, стихчета и танци, с което показаха малка част от своите знания и умения, придобити през тяхното обучение в градината.
На тържеството присъстваха родителите на децата, както бабите и дядовците им, а така също и техни близки, които искрено аплодираха изпълненията на децата.

Директорката Емилия Цайкова приветства всички деца с мили думи с настъпващия празник на детето и им пожела много здраве, детски игри, усмивки, успехи и незабравимо детство. Тя официално връчи свидетелствата за завършена подготвителна група на децата, които се разделиха с умиление с техните учителки, директорка и с цялата детската градина. Тя също така им каза, че винаги са добре дошли в градината, когато пожелаят.

Директорката на ОДЗ „Звънче“- с. Джурово, благодари на родителите на децата, които гласуваха доверие на колектива на градината при учебно-възпитателната работа с техните деца и пожела на всички много успехи!
Тя пожела на колектива на градината здраве и още повече професионални успехи и да продължават все така да се грижат за децата със същата любов и отдаденост, както и досега.

Източник: Красимира Кънчева- детска учителка в ОДЗ "Звънче"

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Юни, 10:57

    W tazi detska gradina se raboti mnogo za decata.Pozdrawleniq na celiqt personal. :wink:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete