Понеделник, 20 Май 2024, 22:02

Изпращане на Випуск 2024 на ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров”

10 Май, 15:26
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5517 22


Днес Златаровци изпратиха абитуриентите Випуск 2024 година. В емоционалната церемония зрелостниците казаха сбогом на любимото училище и се впуснаха в приключенията на живота.

С вълнение и сълзи от радост и умиление, последния училищен звънец удари за зрелостниците от:
12 А с класен ръководител Милена Андонова;
12 Б с класен ръководител Цветанка Петрова;
12 В с класен ръководител Яна Пешева;
12 Г с класен ръководител Светослава Стайкова.

Директорът на ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров” Даниела Колева произнесе емоционално слово на раздяла с абитуриентите:
„Скъпи абитуриенти, за Вас днес е най-красивият, най-запомнящият се ден. Празник на усмихнатите, красивите и умни млади хора, изпълнение с мечти и амбиции, силни и дръзки. Това сте Вие – зрелостниците от Випуск 2024 на ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров”.
Днес Вие се разделяте със своите учители, с училището, и поемате по един нов път – на големия, реалния живот. Ние - Вашите учители вярваме във Вас, във Вашите успехи и реализация. Вие имате устрема, порива и енергията на съзидатели. Където и да отидете, носете спомена за любимото училище и за прекрасния Ботевград. Не се примирявайте с малкото, с посредственото. Посрещайте достойно предизвикателствата. Никога не правете компромис със себе си, със съвестта си и с това, с което се занимавате. Давайте най-доброто от себе си и превърнете младостта си в двигател на живота. Бъдете достойни и честни граждани на света! Обичайте и един ден Вашите успехи ще се върнат с благодарност.
На добър път и успех на ДЗИ! Попътен вятър не спирайте да мечтаете и да сбъдвате мечтите си! На добър час!”


За всеки 12 клас и класен ръководител бе подготвено стихотворение, което бе рецитирано от възпитаници на златаровската гимназия.

Грамоти в различни категории бяха връчени на зрелостниците от Випуск 2024. За Мистър и Мис "Випуск" бяха отличени Петър Василев и Деси Докова.

На края на церемонията учители и ученицисе хванаха ръка за ръка на хоро в двора на любимата гимназия.


Източник: balkanec.bg

Коментари (22)

  • Отговори (6) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Май, 16:48

    Да са живи и здрави.

  • Отговори (8) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Май, 19:08

    Поздрави за абитуриентката Диана Иванова!!! Винаги с вяра и надежда прави каквото смяташ за правилно, вярвай в себе си, не се дели от собствения си ум, разум, от своето сърце и дерзай!!! Да бъде дарен с късмет и добри възможности пътят ти!!! А и трудностите, препятствията да преодоляваш!!!
    С най-добри пожелания! Леля Ирина

  • Отговори (7) (3)
    3. добавен от: Анонимен 10 Май, 19:13

    Не се вижда на снимките 110, 111, 141, 142 какво пише на грамотата?

  • Отговори (8) (1)
    4. добавен от: Анонимен 10 Май, 20:18

    Каквото и да пише на грамотата на Диана Иванова, тя е една слънчева, позитивна, умна, интелигентна, ученолюбива, хубава, амбициозна девойка, а същевременно скромна. Скромността краси човека, но в днешните времена трябва повече нахаканост, самоувереност за себеизяви и пробивност. Дано да осъществи мечтите си!

  • Отговори (4) (4)
    5. добавен от: Анонимен 10 Май, 20:21

    Jobs.bg ви очаква

  • Отговори (1) (3)
    6. добавен от: Анонимен 10 Май, 23:46

    Повечето ще се окотат до 2 години и к*р мечти :)))

  • Отговори (3) (2)
    7. добавен от: Анонимен 11 Май, 08:39

    Номер 5 и 6.Явно е че сте БОКЛУЦИ.

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 11 Май, 13:08

    Вижте нещо полезно в сайта:
    https://boulevardbulgaria.bg/articles/kak-...pravopisniyat-rechnik-na-ban-veche-e-onlayn
    oтносно темата – как се пише и се изговаря: правописният речник на БАН вече е онлайн...

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 11 Май, 14:08

    Коментаторът под номер 5 правилно пише, че работа чака зрелостниците, които вече ще трябва да плащат дори здравните си осигуровки – едни за висше образование, други за работа със средно образование, някои редовно, други задочно обучение. Вече се пише и за електронно обучение. Кой както си прецени и както може.

  • Отговори (2) (1)
    10. добавен от: Анонимен 11 Май, 14:14

    А коментаторът под номер 6 хубаво се е усмихнал. Ама зрелостничките на гимназията "Асен Златаров", Ботевград не са котки. Те са девойки, които си знаят цената! Много от тях ще искат да продължат образованието си. Така или иначе и това да го бъде за подходящ партньор, семейство, раждане, възпитание, и отглеждане на деца, тогава, когато му дойде времето.

    • (3) (4)
      1. добавен от: Анонимен 12 Май, 07:16

      Верно си знаят цената, като им се усмихне чичко паричко, знаят кво да правят.

    • (3) (0)
      2. добавен от: Анонимен 12 Май, 12:28

      10/1, Има такива, които се продават за пари. Но не всички са такива, а повечето златаровски зрелостнички сигурно не са такива. Като става въпрос за това, че си знаят цената, се има предвид това, което е обяснено по-долу, че много от тях са с амбиции за по-високо образование и реализация като човеци, а също с претенции за равнопоставеност и взаимно уважение с подходящ за тях партньор като човеци и жени. Това означава, че такива като номер 6 не са подходящи за зрелостнички, които си знаят цената за своето достойнство и реализация като човек и жена. Такива да си търсят друг тип жени, ако още са останали подобни, които да се подчиняват на полов член. Това е долнопробно!!!

    • (3) (0)
      3. добавен от: Анонимен 12 Май, 13:39

      За подходящ партньор се смята лице от другия пол, на подходяща възраст, с подобен етнически произход, подобна религия, нрави, обичаи, подобен манталитет, ценности, интереси, образование, вътрешен и външен вид, желания, сериозни намерения, толерантност и взаимно уважение и с добри материални възможности за създаване и грижа за семейство, жена, деца...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (259)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (141)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (54)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (72)
70% Complete