Събота, 27 Април 2024, 14:48

Качество на достъпни цени и -25% намаление с Retay Masai Mara във ВИП Оръжейни Комплекси

27 Март, 16:37
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 724 0


Качество и технологии отговарящи на лидерите в бранша, но на достъпни цени. Моделите Masai Mara от Retay са повече от добро решение, което може да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси сега намалени с -25%. Студено кована цев с дължина 710 милиметра в калибър 12/76, вентилирана мерна линия с фиброоптична мушка от добре познатите TruGLo. Всички цеви са тествани при налягане 1500 BAR. Ротационният инерционен затвор работи с кинетична енергия, а не с газове, което позволява по- рядко,бързо и лесно чистене. Освен това Inertia Plus системата на Retay има и механизъм, който заключва затвора безотказно всеки път.






Другото особено интересно при моделите Masai Mara, е че целият спусков механизъм може да се откачи от оръжието само с натискането на два бутона и без инструменти, което позволява удобно, бързо и лесно почистване където и да сте.





Почистването е улеснено и чрез лесно разглобяемият ежектор.

Уголеменият отвор за патрони позволява по-удобно и бързо зареждане.



Моделът Masai Mara Dark Black е с анодизирани, алуминиеви цевна кутия и спускова скоба, приклад и полуложа изработени от орехово дърво клас 2, с ергономичен дизайн и накадки за по- стабилен хват на полуложата и ръкохватката. Приклада е снабден с полиуретанов задтилък за по- добро обиране на откатната енергия.



Моделът Masai Mara Extra Black е с анодизирани алуминиеви цевна кутия и спускова скоба, приклад и полуложа изработени полимер със SoftTouch покритие, ергономичен дизайн и накадки за по- стабилен хват на полуложата и ръкохватката. Приклада е снабден с полиуретанов задтилък за по- добро обиране на откатната енергия. Пълнителят е 4+1 заряден. В комплект с C-IC-M-IM-F шокове Marapro, ключ за шокове, адаптори за приклада, карабинки за ремък, масло и полимерен куфар.

Тези и други модели можете да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси, както и на Guns.bg

Mожете да закупите оръжие на промоционални цени онлайн, дори и без разрешително! При закупуване ще ви се издаде авансова фактура, с която можете да вземете оръжието от магазина след като ви бъде издадено разрешително.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete