Петък, 3 Май 2024, 02:49

Калина Сакскобургготска получи присъда за шофирането след употреба на алкохол

10 Април, 09:58
(3) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 354 7


Районният съд в Самоков взе решение по делото срещу Калина Сакскобургготска, като я осъди на условно лишаване от свобода за период от 8 месеца за шофиране след употреба на алкохол. Освен това, тя трябва да заплати сумата от 18 000 лева, което е стойността на автомобила, с който е шофирала.

Адвокатът на Сакскобургготска - Ина Лулчева заяви, че все още не е взето решение дали ще се обжалва присъдата. Важно е да се отбележи, че по време на съдебния процес обвиняемата е съдействала на съда.

Княгинята беше привлечена към наказателна отговорност зареди инцидент на 19 август 2023 година, когато управлявала автомобил след употреба на алкохол. През този период й бе наложена мярка за неотклонение "подписка". На заседание в съда тя е присъствала със съпруга си Китин Муньос, но е напуснала залата поради здравословни проблеми.


Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (5) (7)
    1. добавен от: Анонимен 10 Април, 10:32

    Срам за България беше това активно мероприятие срещу княгинята. Падаме ниско в очите на Калина и света. За пореден път доказахме,че не сме държава. Това е положението.

    • (6) (3)
      1. добавен от: Анонимен 10 Април, 12:14

      Срам са глупостите, които пишете. Като се е напила и шофира, да си носи последствията. На какво е княгиня, като България от мнооого отдавна е република. В рода на Калина няма нито един българин, една капка българска кръв няма. Срам е, че дадоха на баща и земи и имоти, които принадлежат на българския народ

    • (3) (2)
      2. добавен от: Венета/Калина нашата княгиня/ 11 Април, 08:43

      Ти си срам за България и за обществото, щом си позволяваш да нападаш с такива грозни думи една достолепна, интелигентна,възпитана жена и българска княгиня станала жертва на компромат и нечии интереси. Ако наистина си нещо повече от един дребен интригант, когато прочетеш тук написаното публично ще се извиниш на Калина. Скъпа Калина има българи които те обичат и се казват едно голямо ИЗВИНЯВАЙ, за това което понесе и преживя в иначе хубавата ни страна.

  • Отговори (7) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Април, 10:39

    Майкъл Джексън

    • (1) (1)
      1. добавен от: Анонимен 10 Април, 20:45

      Абе само да ви уведомя защото княгинята след 9 дни има право да шофира защото книжката и е взета за 8 месеца който изтичат на 19 април обаче незнам защо никойя медия него обяви

  • Отговори (0) (1)
    3. добавен от: Анонимен 10 Април, 21:29

    :x :x :x

  • Отговори (2) (1)
    4. добавен от: Анонимен 11 Април, 11:43

    След случката с българската княгиня на курорта в Самоков и решението на съда, поредното петно върху имиджа на България, дано поне Калина ни прости. Станахме за срам и резил.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete