Неделя, 28 Април 2024, 15:17

Kандидатът за кмет на община Ботевград Цанко Цанов посети с.Литаково

13 Октомври 2015, 13:23
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4542


Инж. Цанко Цанов, кандидат -кмет от ПП ГЕРБ посети с. Литаково днес, придружен от  някой от кандидатите за общински съветници от неговата партия. Срещата с жителите на с. Литаково се проведе в кафе в центъра на селото. Кандидатът за кмет на Общината Цанко Цанов, специално присъстваше, за да подкрепи издигнатият от Партия ГЕРБ кандидат за кмет  на с.Литаково, а именно Силвия Йорданова. Срещата събра жителите от селото, за да изкажат своите проблеми. Инж. Цанко Цанов и г-жа Силвия Йорданова дискутираха теми свързани с  проблемите, засягащи пряко жителите и селото.

Кандидатът за кмет на с.Литаково Силвия Йорданова, благодари на присъстващите и на заинтересованите хора, които бяха на събитието. Тя изложи своите виждания за подобренията, които могат да се направят, ако тя бъде избрана за кмет на селото. „ Главната улицата, която минава през цялото село е в окаяно състояние, за толко години все още не е асфалтирана, а е изкърпена на места.“  Тя сподели най-наболелият проблем на селото, а именно липсата на работни местна в Литаково. „ Имахме работещи цехове, които изкарваха прехраната на много от живущите в селото. Днес тези цехове са занемарени и нефункциониращи.“ Тя обеща, че ще се погрижи да има повече работни места и детската градина в селото да бъде подновена. Според нея не е нормалното хората в пенсионерския клуб да се отопляват с газ, а децата в детската градина с печка на дърва. „ Искам младите хора да останат тук, да работят за селото. Желанието ми е да си помагаме взаимно с каквото можем“, каза още Силвия Йорданова.Тя благодари за подкрепата и доверието на ПП ГЕРБ.

След думите на Силвия Йорданова , кандидат-кметът за община Ботевград, Цанко Цанов изказа своите виждания за проблемите в селото и тяхното решение. Обикалял съм по всичките села, включително и Литаково, работил съм и съм помагал, запознат съм с проблемите на хората“, заяви инж. Цанко Цанов. Той представи себе си, като кандидат за кмет на община Ботевград, издигнат от Партия ГЕРБ. По думите му това е партията, която е застанала зад него и му е гласувала доверие. „Изборите са важни, както за всяко едно населено място, така и за общината. Когато  Община Ботевград се развива ще се развиват и населените места около нея. Ние вярваме, че всичко това може да се случи, защото зад нас с г-жа Силвия Йорданова застава ПП ГЕРБ, най – голямата политеческа партия“. Той добави, че без подкрепата на Партия ГЕРБ, нещата биха  се случили трудно.“ Правителството и водещите партии в наше лице виждат хората, които от тяхно име биха могли да се грижат за общините“. Нашата идея е всичко да се случва като преди това е планувано, не трябва да се работи хаотично. „Трябва да работим качествено, за да може когато се влагат средства в населените места това да се вижда и да остане за дълго време. Отношенията между хората трябва да се подобрят. Добрите отношения между общинската администрация и кметът на общината са много важни. Ние ще търсим мнението на хората, ще се съобразяваме с желанието им и мнението на кметовете на кметствата. Ще търсим професионалисти за решаването на проблеми, като канализация, инфраструктура и други, за да може нещата да имат дългосрочна гаранция.“Обръщайки се към хората той добави, че нормалният начин е да се гласува за неговата кандидатура и кандидатурата на Силвия Йорданова, издигнати от ПП ГЕРБ, защото "зад нас стои Правителството на Република България.“ Той обясни, че Европейските проекти, за развитието на общините са спряни. „ С помощта на моето ръководство те ще бъдат възродени“, каза още инж.Цанко Цанов.

Кандидатът за общински съветник от ПП ГЕРБ Мартин Тинчев, пък засегна проблемите  за незаконното изсичане на горите над с.Литаково. Той заяви, че поради изсичането на горите, вероятността да настъпи суша е огромна. Той вникна и в проблема за безработицата, като обясни, че не е нормално образованите и грамотни хора да нямат работа и поле за изява.

* Предизборна публикация

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete