Понеделник, 6 Май 2024, 23:48

Капитанът на “Балкан 1929”: За нас е чест и привилегия да играем срещу “Лудогорец” на новият ни стадион

21 Ноември 2023, 09:40
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1770 28


Капитанът на “Балкан 1929” Ботевград Емил Колев се съгласи на интервю за Балканец.бг във връзка с дългоочакваният двубой срещу “Лудогорец”, както и завръщането на отбора на собствения си стадион “Христо Ботев”. 

Очакванията си за мача с Лудогорец:
“Очакванията ми са да стане интересен мач, в който да покажем нашата най-добра версия, и като отбор, и като индивидуалности. Също така, да демонстрираме морално-волеви качества, за да можем да компенсираме спортно-техническите предимства на съперника.”

За емоцията и чувството, да се играе срещу 12-кратният шампион и актуален носител на трофея за Купата на България:
“Определено, очакваме двубоя с притаен дъх! За всеки от нас е чест и привилегия да се изправим срещу хегемона в родния футбол. Допълнителен стимул е и завръщането на обновения наш дом “Христо Ботев”.

За загубата на “Балкан 1929” от “Миньор” Перник:
“Не мога да кажа, че настроението е минорно след загубата от “Миньор” Перник с 1:3. Изправихме се срещу убедителния лидер в шампионата, който няма загубена точка на свой терен и оказахме доста сериозна съпротива, като дори превъзхождахме “Миньор” в големи периоди от мача. Загубихме от наши грешки, които се надявам да не повтаряме занапред и да бъдем по-отговорни при противниковите статични положения.”

Оценка за представянето на тима в есенния полусезон на Югозападната Трета лига:
“Нека не избързваме с анализите на полусезона, защото имаме два важни мача, освен този срещу “Лудогорец”, които се надявам да спечелим, за да завършим подобаващо календарната година! Генерално погледнато, изненадващото за мен е, че допуснахме загуба на точки у дома от по-непретенциозни съперници, които успяхме частично да компенсираме с победи навън срещу водещи тимове на негостоприемни стадиони.”

Послание към феновете на “Балкан 1929” да подкрепят отбора в мача с “Лудогорец”:
“Въпреки неудобния ден и час на мача, убеден съм, че ще има доста хора по трибуните. Причините са две-в Ботевград идва шампионът и носител на купата на България, а и феновете ще могат да видят подобрения и очарователен в своя нов вид “Христо Ботев”. Надявам се, че времето ще бъде благоприятно, за да присъстват и доста деца, които да се запалят по футболната игра. Наша отговорност и задължение е да се представим на адекватно ниво, за да не разочароваме дошлите на стадиона.


Източник: Николай Петков

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , Емил Колев

Коментари (28)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (7) (2)
    2. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 14:38

    Стане протест в Гърция, гледа по телевизора горящи кофи и безредици, цъка с език и се вае.
    "Събуди се българино, кога и ние така, затова са по-добре гърците, знаят си правата".
    Направи се протест в България, метнат се няколко бомбички, милицията изкара водни оръдия, почне да млати наред, пръска със спрей. Тълпата отвърне с колове и камъни. Пусне си телевизора, оттам му кажат "Те се сбиха помежду си, пуснахме оръдието да ги охладим". Почне да цъка с език "Дейба и наркоманите, малко им е, съсипаха я тая държава"…

    • (3) (6)
      1. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 16:50

      Това не беше протест против проблемите на футбола това беше опит за дискредитиране на европейска България и сваляне на легитимно избрано правителство, тези хуни които сътвориха това, трябва да бъдат изнамерени до един осъдени и да си носят последствията, не може в 21 век, в европейска София, да стават такива неща.

    • (5) (2)
      2. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 18:54

      2.1 Това, което пишеш не е вярно. Протеста беше с две искания, оставка на президента на клуб 33, пардон БФС и свикване на конгрес за избор на нов президент на футболната централа. В европейски Париж може да има протест, в европейска Атина може да има протест, в европейска Прага може да има протест, а в европейска София не може. Това е лично твое мнение, а не факт. Наблягаш много на думата европейска, но нали знаеш кой вкарваше несъгласните с властта във лагери и затвори и това изобщо не е демократично. Хората имат право да протестират, а милиционерите нямат право да тупанчат хората, плащащи им заплатите с данъците си. Не може да има свобода на словото само когато протестиращите са от нашите хора, а когато не са да ги вкарваме в затворите. Оставка на цялото ръководство на БФС и МВР!

    • (4) (5)
      3. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 19:32

      Нещо си се объркал 2.2,ако е имало някакви искания, защо бяха вандалските прояви, несъвместими с разума палежи, побоища, потрошени автомобили и магазини,нищо община с здравия разум, не може това да е протест против какво и да е. Това са вандали търсещи анархия ,а не протест против нещо и някой ,и нищо не може да ги оправдае.

    • (5) (3)
      4. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 20:42

      2.3 Когато забраниш на хората да си гледат националиня отбор(прецедент в историята) какво да очакват. Побой имаше само от страна на маскирани робокопи без отличителни знаци. Налагащи дори пешеходци с палки, имам приятел чието дете беше обгазено докато си играе на детска площадка от един такъв робокоп(милиционер). Защото някоя тъпа фуражка е дала разпореждане да гонят хората из цяла София. И сега МВР ще олекне с няколко хилядарки заради детенцето. И тъпата фуражка трябва да се благодари на онзи отгоре, че бащата на детето не е бил там, че нямаше да го спасят нито щитове, ни палки, ни газ. И отново ти казвам, че обърканият си ти. Исканията бяха точни и ясни(потвърдени от Столична община пред който беше заявен протеста). Истината не е това, което казват мисирките по телевизията. Само да напомня, че убиецът на Милен Цветков, а именно Семерджиев беше прикриван и подпомаган от ДОКАЗАНО 40 служители на МВР. Само толкова доказаха от вътрешна сигурност на МВР. Кой знае колко още от тези комплексарчета са били на протеста и са ритали в корема момичета на по 17, 19 години на 16 Ноември. Прав си че няма да оправдание за никой. Точно заради това днес има отстранени трима висши милиционери(дори началник на отдел)+уволнения зам.министър на МВР и поисканата оставка на министърчето+ че тепърва започват оставките и наказанията. Исканията са ясни, а протестите ще продължат до ОСТАВКАТА на Перуката и корумпираната му кохорта.

    • 5.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • 6.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • (4) (3)
      7. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 21:33

      Баща ми отдавна го няма,а моя бизнес е много по голям от теб и твоите приказки, и помни не можеш, да заплашваш хората, които имат различно мнение от твоето, просто го приеми,го здравословно и демократично. 21 ВЕК

    • (3) (3)
      8. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 00:15

      Точно, че е 21 век, а милиционерите пребиват хора с различно мнение от тяхното.

    • (2) (2)
      9. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 09:26

      Детенце не се прибира нощес от училище и не си играе на детска площадка по това време. Още повече цяла България гледаше погромът на София. Като липсва бащата, къде е майката? Смехории разправяш? Прибират се тийнейджъри. И като се прибира от училище, чий го търси в тълпата от гамени? Мислиш, че не се включило това момиче в протеста ли? Полицаите току-така няма да я обгазят, не и е било там мястото.
      Георги Семерджиев не е убиецът на Милен Цветков. Толкова си се оплел да пишеш небивалици, че не знаеш на кой свят се намираш.

    • (2) (1)
      10. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 10:59

      Глупако, айде почни да четеш! Детето се прибира в 18:30 от училище втора смяна. Това не е нощес. Защо да не си играе на детска площадка в 18:30 часа? Цяла България гледаше произвола на ушевите. Дума в българския език и законодателството, като тийнеиджър, НЯМА! Перко ненормален детето е момиченце на 13 години, какъв протест бе изкукал ненормалник! Мястото и е навсякъде където писка да отиде. Ненормалник такъв, ако още не си разбрал малоумните ти явно некадърни колеги от милицията са гонили и били хора в цяла София за което са дисциплинарно отстранени от работа! Семерджиев е задържан за постоянно за убийството на Милен Цветков! Казах ти да ходиш да си пиеш хапчетата ненормалник такъв!

    • (2) (1)
      11. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 11:00

      Абе 2.9 ТИ СИ НЯКАКЪВ ИЗКУКАЛ НАРКОМАН! 10 ПЪТИ ТИ СЕ КАЗВА ЧЕ ХОРАТА ИМАТ ПРАВО ДА ХОДЯТ КЪДЕТО ИСКАТ И ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШЕШ МАЛОУМЩИНИ!

    • (2) (1)
      12. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 11:02

      2.9 Луд за връзване!

    • (1) (0)
      13. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 13:29

      Можеше, 10, 11 и 12, да си събереш акъла в един коментар, а не да се правиш, че сте трима. Прозрачен си отвсякъде, а обидите, където ги ръсиш като за добър ден, показва слабост. Убиецът на Милен Цветков е Кристиан Николов, а Георги Семерджиев е убиецът на двете момичета.
      Личи ти, че нямаш деца, щом пращаш 13-годишните момичета на детската площадка в 18 30 часа. За пръв път ли чуваш думата "тийнеЙджър? Смехотворно. Това са "дечица, детенца" от 13 до 19 години, които са навлезли в пубертета и правят, каквото си искат.
      За хапчетата е спорно кой трябва да ги пие. Поне за опресняване на паметта.

    • (1) (1)
      14. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 14:18

      Обидите показват, че си малоумен комплексар висящ по сайтове да ръси акъл, който няма за себе си. Семерджиев е убиец прикриван от 40 милиционерчета, ДОКАЗАНО! Личи си че си малоумен. Заради детето милицията във следващите дни ще бъде осъдена и ще плати стабилно заради некадърността и наглостта си. Значи закона смята, че завеждащите делото са прави, а милиционерите не са. И само болен мозък може да ръси акъли в коментари в селския сайт. Думата тийнейджър в българското законодателство не съществува. Има пълнолетен, непълнолетен и малолетен човек. Смехотворен некадърник си. Ще си правят каквото искат и ще ходят където искат, защото живеят във България, а не във Серена Корея. Като не ти харесва, замини някъде където мнението ти има значение. Хапчетата са изцяло за теб. Омаза се повече от малоумните фуражки!

  • Отговори (4) (0)
    3. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 14:45

    Да,напълним стадиона, да подкрепим отбора и да отстраним шампиона, Балкан вече пише история. БАЛКАН ЗАВИНАГИ.

  • Отговори (4) (0)
    4. добавен от: Орханиец 22 Ноември, 06:57

    Добро утро, и да не забравяме всички на мача на Балкан с Лудогорец. Приятели от Правец и Етрополе, елате и подкрепете и вие отбора срещу шампиона. Ботевградчани и околията, нека и ние бъдем тан на 100 процента отбора го заслужава,да бе се посрамим като фенове и да дадем всичко от себе си. Лудогорец трябва да бъде отстранен в Ботевград. Датата трябва да е паметна.

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: Ганчо 22 Ноември, 08:56

    Няма ли са го дават по някоя телевизия, все пак има и възрастни хора,които немогат да отидат на стадиона, а искат,да го гледат,все пак това е бай значимия мач на 2023г за региона.

  • Отговори (3) (0)
    6. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 08:58

    Може би онлайн по интернет, ако някой го излъчва от стадиона, моля да даде инфо.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 10:01

    8-0 за резняците

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 11:03

    По диема спорт ще дават мача

  • Отговори (2) (1)
    9. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 11:05

    Само така съд за фуражките превишили правата си. Вече ще са безработни и ще изплащат обезщетения на пострадалите хора. И успех на Балкан срещу резаните!

    • (1) (1)
      1. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 13:57

      Какви фуражки те гонят, 9? Слезни на земята.

    • (1) (1)
      2. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 14:19

      9.1 Лапай курво!

  • Отговори (0) (1)
    10. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 11:31

    Прибивание ще бият рекорда на Франция 16:0 за кренвиршите

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete