Вторник, 30 Април 2024, 08:22

Карина Константинова със специално интервю за “Балканец”: Започваме силно и даваме заявка, че имаме големи амбиции.

15 Октомври 2022, 10:26
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 729 3


Баскетболната националка Карина Константинова е родом от Ботевград и в момента играе за исландския “Кефлавик”. Също така, юношата на “Балкан” сподели за амбициите с клубния си отбор, както и в личен план. Тя не пропусна и да коментира обстановката в българското първенство.

Каква е емоцията, след като станахте лидери във временното класиране и записахте 4 поредни победи от началото на сезона?

“Настроението в отбора е доста добро след началото на сезона. Започваме силно и даваме заявка, че имаме големи амбиции. Важно е да останем концентрирани, да не се задоволяваме с постигнатото и да продължим с победите”, започна националката Карина.


Имате ли амбиции и ако да, би ли посочила какви?

“Разбира се, целите на отбора са купа и титла на Исландия. Отборът е сформиран така, че да ги постигне. Имаме дълга ротация от солидни състезатели. Всичко зависи само от нас и нашето представяне на терена.”, добави още тя.

Следите ли българското първенство и какво е мнението Ви за конкуренцията, тъй като едно голямо име се завърна в елита на българския баскетбол?

“Да, следя го. Смятам, че тази година първенството ще е доста по- равностойно. След първия кръг Спартак Плевен дадоха заявка за добро представяне, както обикновено винаги има големи очаквания към Балкан и Рилски спортист, Черноморец, Академик Пловдив и Берое имат солидни отбори, които могат да поднесат изненади, ако някой ги подцени. Според мен ЦСКА тепърва ще развива потенциала си, все пак имат и контузии, които пречат на ротацията.”, каза тя.

Какви са личните Ви цели в бъдеще?

“За момента амбициите ми са краткосрочни и са свързани с този сезон. На първо време възможно най- много победи в редовния сезон, които ще ни осигурят домакинско предимство на плейофите. Максимално добро представяне на купата, която започва другата седмица. Също така ни предстоят два прозореца с националния отбор през ноември и февруари, на които състава ще е доста различен от предишни години. Надявам се да се представим достойно и да извлечем максимума от мачове срещу силни съперници като Сърбия и Хърватия.”, завърши ботевградчанката



Източник: Николай Петков

Ключови думи: интервю , Карина Константинова

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 16:17

    Браво на това момиче. Бъди здрава и много успехи. Прославяй България и Ботевград. Гордея се с теб!!!

    • (1) (1)
      1. добавен от: Петър баскетболиста. 16 Октомври, 09:35

      Момичето е талантлива и ще се развива и без хвалебствия по неин адрес от пишещите в сайта на Балканец.Тя е здраво стъпила на земята и няма нужда от четки защото знае колко измамно е това .

    • (1) (0)
      2. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 10:01

      Така е Петре трябва да се пази от фарисеи и ласкатели

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete