Петък, 29 Март 2024, 13:32

Категоричен Мургаш Врачеш срази Козаро и направи нова крачка към триумф

14 Март 2019, 11:07
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2203 15


Отборът на Мургаш Врачеш охлади страстите относно неяснотите в битката за първото място. ”Сините“ постигнаха безапелационна победа над може би най-сериозния си конкурент по пътя към трета поредна титла Козаро със 7:2. С този успех, който е 14-ти за тима, Мургаш Врачеш направи огромна крачка напред и вече изглежда все по-малко вероятно да станем свидетели на изненада при борбата за първото място. Двубоят между двете страни бе отложен от първия полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19 и се игра вчера (13 март) от 20:00 ч.

Мачът стартира като по учебник за Козаро. Символичните домакини умело изчакаха своя момент и когато той настъпи, топ реализаторът на тима - Радослав Зарев отново се прояви и даде тон на своите за 1:0. През цялото полувреме отборът на Козаро бранеше крехкия си аванс. Точно пред края му обаче, Мургаш Врачеш шокира противника си и успя да изравни резултата чрез Васил Григоров. Психологическото предимство на почивката бе в полза на "сините". Това може би оказа голямо влияние върху срещата, тъй като малко след подновяването на играта шампионите стигнаха до пълен обрат с гол дело на Мирослав Захариев. Последваха силни минути за Мургаш Врачеш, който усети колебание в редиците на Козаро и успя да се възползва по най-добрия начи. Головата мощ на "сините" се отприщи и символичните гости започнаха все по-често да опъват мрежата на своя съперник. С последователни попадения на Цветелин Цаковски и Здравко Атанасов, интригата официално се изпари. До края играчите на Мургаш стигнаха до още по-убедителна разлика, като Ивайло Златев - Терминатора реализира още два гола, а техничарят Цветелин Цаковски прибави още едно попадение към сметката си. В самия край на срещата, Радослав Зарев успя да се разпише още веднъж, но така или иначе слабата игра на неговия тим закономерно бе безпощадно наказана от Мургаш Врачеш.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (15)

  • Отговори (6) (4)
    1. добавен от: Анонимен 14 Март, 12:38

    Семчето защо гледаше от бутката само не разбрах? И дошли някви от мездра да играят в лигата в Ботевград, малко ми е смешно! Така ако правим футбол, местните момчета седат и гледат от страни, Коко замисли се какво даваш на семков и барбушев, че всичко си прибират!

    • (3) (0)
      1. добавен от: Анонимен 14 Март, 16:33

      Простаци

  • Отговори (1) (3)
    2. добавен от: Анонимен 14 Март, 13:34

    Като Левски-ЦСКА :D

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Март, 14:42

    Мога да си го позволя и ще викам който искам, нищо, че аз гледам от страни. С обич шИвача

  • Отговори (1) (1)
    4. добавен от: Анонимен 14 Март, 15:32

    ей приятел за твое сведение семков и барбушев не взимат нищо,а и да взимат не е твоя работа

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Март, 15:36

    абе какво ме мешате пак мен нали вече не идвам,явно някаква параноя ви гони.ще почна пак да идвам дано някой да не получи удар.

  • Отговори (2) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Март, 16:01

    ей хора други отбори няма ли та само с нашия отбор се занимавате,някой да ни дава пари за да се съобразяваме с него.коко момчето си е направил сметката и това са негови лични пари без да му помага никой.ще ставаме и по силни време е да се примирите и да почнете да работите повече за да ни настигнете.имаме две момчета от мездра който са много добри като хора и затова са при нас,защото те искат а могат да играят където си искат.като знам мантелитета на нашия град щом те плюват значи си вършиш работата добре.

    • (3) (1)
      1. добавен от: Гацо 14 Март, 16:15

      Барбушев беше на Балкан- Хебър ,а по същото време играеха Козаро - Галата.
      Да го не е изгонил Светли Семков

  • Отговори (0) (1)
    7. добавен от: Анонимен 14 Март, 17:29

    не коко ме изгони ,като не знаете как стоят нещата не говорете,балкан е лицето на футбола в общината а другите отборчета от общината само го правим да запалиме повече деца от селата.този мач го направихме да помогнеме на отбора на галата,защото имат мач за купата на аматьорите с локомотив дряново,даже играхме с две момчета от скравена на 14 години и едното вкара гол.

  • Отговори (2) (1)
    8. добавен от: Анонимен 14 Март, 17:48

    Коко и Зарев си правят отбор на малки вратички заедно с трудовчаните! бАрбушев и сЕмчето изфърчате, но не жалете ще ви покани Пешо Наков да коментирате мачовете, защото вашето мнение е важно за футбола!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 14 Март, 19:25

    ми теб ли да покани като не си се събличал и по физическо

  • Отговори (1) (2)
    10. добавен от: hah 14 Март, 19:55

    Radi svirkata neshto ne vkarva golove sig i drugoto ne vkarva

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete