Неделя, 5 Май 2024, 23:31

Кирил Добрев: Важно е да има висока избирателна активност

19 Май 2014, 18:31
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1316 3


Народният представител Кирил Добрев посети и разговаря с жители на с. Искрец. Добрев беше придружаван от председателят на ОбС Александър Манолов и общинският съветник от БСП Борислав Георгиев.
Кирил Добрев направи кратък отчет на изминалата година от управлението на кабинета на Пламен Орешарски и представи листата на Коалиция За България за представители в Европейския парламент. Много е важно да излезем и да гласуваме на тези избори. Резултатите от тях, ще бъдат атестат за управлението на правителството – каза Добрев. Той подчерта, че хората, които не гласуват, нямат позиция след това да критикуват случващото се в страната.
Радвам се, че виждам тук много млади хора – каза народния представител от София област и направи разяснения по повод социалната политика на кабинета и политиката в областта на младежката безработица. 
71 хиляди младежи у нас ще намерят работа до 2016-а година благодарение на промените в Закона за насърчаване на заетостта, обясни Добрев. Според депутата, за да се стимулират работодателите да наемат млади хора на работа, които излизат за първи път на трудовия пазар, държавата ще заплаща за определен период от време - от 6 до 18 месеца - част от осигурителните вноски, за сметка на работодателя, срещу задължението за продължаване на трудовия договор. За съжаление разбирам, че все още тази информация не е достигнала до голяма част от работодателите, допълни Кирил Добрев.
Не съжалавям, че гласувах за Вас на парламентарните избори. Взел сте най-добрите черти от баща Ви – Николай Добрев, каза развълнуван жител на с. Искрец.
По-рано през деня председателят на ОбС Александър Манолов и общинският съветник от БСП Борислав Георгиев се срещнаха с жители на селата Оплетня и Бов.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Александър Соколов 19 Май, 22:58

    Браво, много се радвам ,че от толкова голямо село има само 10тина излъгани баби

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Май, 13:07

    Много публика, бе.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Абе верно много са смешнии.... 20 Януари, 17:04

    Никога ама никога няма ги бъде.Константин от село Томпсън съм смешници жълтурчета...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete