Събота, 27 Юли 2024, 11:34

Клубовете от Югозападната Трета лига ще получат финансова помощ от БФС

6 Февруари, 16:07
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2123 6


В Национална футболна база "Бояна" се проведе работна среща с представители на клубовете от Югозападната Трета лига. На срещата бяха обсъдени различни актуални теми и казуси преди началото на пролетния полусезон. Един от основните аспекти, по които беше фокусирано вниманието, беше финансовото подпомагане на клубовете. Представителите на федерацията уведомиха клубовете за решението на Изпълнителния комитет на БФС от 26 януари т.г., съгласно което 10 процента от ежегодните солидарни плащания от УЕФА ще бъдат разпределени между 60-те представители на третото ниво от българския футбол.

Този ход ще доведе до финансова помощ за всеки клуб от Югозападната Трета лига в размер на 4 205 евро. Според БФС, това решение представлява важна инициатива за подкрепа на футболните клубове на третото ниво и може да им помогне да се справят с различни предизвикателства и да развият по-успешно дейността си. А ние си задаваме простичкия въпрос – извънредното финансиране има ли нещо общо с конгреса и кампанията за избор на нов президент на футболната ни централа?


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 6 Февруари, 17:34

    Има ТЪ!

  • Отговори (7) (0)
    2. добавен от: Анонимен 6 Февруари, 18:05

    Дават им подкуп под претекст, че мислят за футбола. Срещу 8 000 лева гласувайте за моето поставено лице на конгреса или се подпишете от името на клуба за да не се провежда честен конгрес. За да мога да продължа да крада и да съсипвам футбола. Перука, гледай ти и лакеите ти в най-близко време да сте отнесли плувката далеч от българския футбол, че този път цялата полиция на София и Пловдив няма да ви опази.

  • Отговори (10) (0)
    3. добавен от: Анонимен 6 Февруари, 18:10

    Кмета да следи Редовски как ще гласува на конгреса, защото отбора е с общинско финансиране от нашите данъци и като данъкоплатци имаме право да решим чрез кмета за кой кандидат да отиде гласа на Фк Балкан, а никой ботевградчанин не иска перуката, папагала и Домуса да контролират футбола в България. Гавалюгов да си влезе в правомощията и ролята на кмет, а не онзи да си решава сам и сам да си гласува за корумпето Боби.

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 6 Февруари, 22:28

      Кой мислиш даде парите за ремонтиране на стадиона Христо Ботев преди година, който дори не се ползва и до днес ? А да срещу Лудогорец го сефтосаха ..

  • Отговори (5) (2)
    4. добавен от: 6 Февруари, 18:44

    Влади, по най бързия начин измитаи всички пупляци заедно с бившия кмет, защото пак ще изпратят онази карикатура пияният директор да гласува за перуката.

  • Отговори (4) (0)
    5. добавен от: Анонимен 6 Февруари, 22:32

    Ако гласуват за Боби - да, ще има някой друг подкуп, може да пускат и Преслава по време на почивките между полувремената. Но хайде по-сериозно - никой, който иска футболът да върви напред, няма да падне толкова ниско. Надявам се на честен конгрес и Димитър Белбатов да заеме поста на президент.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (169)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete