Петък, 3 Май 2024, 01:36

Кметът на Божурище обяви кандидатурата си за следващ мандат

14 Септември 2023, 15:19
(0) (0)
Божурище - Новини
Прочетена: 579 3


Действащият кмет на община Божурище Георги Димов с публикация във фейсбук обяви, че се кандидатира отново за кмет. След като беше избиран два пъти кмет на Божурище, Димов се гласи за трети мандат.

Припомняме, че през месец май 2019 г. градоначалникът беше арестуван със зрелищна акция в сградата на общинската администрация, като обвинението му беше свързано с продажбата на четири общински имота на занижени цени. По-късно същата година с решение на Апелативният специализиран съд той е оправдан.

Първият си мандат Георги Димов печели като кандидат на ГЕРБ, а вторият, след ареста, печели като кандидат на Движение "Гергьовден". Следва да видим третата му кандидатура от коя политическа сила ще бъде.
Ето какво сподели Димов във фейсбук:

"ДНЕС ОФИЦИАЛНО ОБЯВЯВАМ КАНДИДАТУРАТА СИ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА БОЖУРИЩЕ
Уважаеми съграждани, скъпи приятели, на днешния голям, светъл християнски празник - Кръстовден, на който преди точно 5 години официално открихме така желания и дългоочакван от всички новоизграден площад, какъвто дотогава град Божурище нямаше, заставам на него горд от направеното и съобщавам пред всички Вас, че ще се кандидатирам за трети управленски мандат като кмет на община Божурище!

През изминалите осем години, независимо от всички трудности, аз и моят екип успешно свършихме много работа, натрупахме солиден опит, с който можем да сме от полза на хората и занапред.

Кандидатирам се отново за кмет на община Божурище, защото знам, че с опита, познанията, огромното желание, амбиция и хъс за работа, които притежавам, мога да свърша още много полезни дела за всички нас в община Божурище.
Доказал съм във времето, че работя със сърце и щом обещая нещо, то се случва. Думите ми винаги са облечени в дела.
Затова заставам уверено пред Вас и вярвам, че отново ще ми гласувате доверие и заедно ще продължим да развиваме нашата община в правилната посока!"



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (2) (1)
    1. добавен от: Анонимен 14 Септември, 15:47

    Успех!

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Жител на с.Пролеша 26 Септември, 22:11

    Как се строй в с. Пролеша в нарушение на всякакъв вид проекти. Халета без прозорци и пожарна и други нарушения…г-н сегашен Кмете.

    • (2) (0)
      1. добавен от: Анонимен 27 Септември, 08:58

      В стопанския двор. Нали? Така е! Кой си затваря очите.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete