Вторник, 26 Септември 2023, 07:39

„Кметът трябва да бъде обединител” каза кандидатът за кмет на Трудовец Кольо Колев

6 Октомври 2011, 19:49
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5468 13


„Да променим облика  на Трудовец. Да върнем гордостта на трудовчани” – така инж. Кольо Колев започна втората си среща-разговор с жителите на селото в долния квартал при магазина на Чинков. Присъстващите бяха над 120 човека, които изслушаха  предизборната програма на кандидата за кмет. Като акценти в нея той посочи възстановяването диалога с МВР; нов начин на организация на сметосъбирането и своевременно извозване на боклука; борба с нерегламентираните сметища и срещу  замърсяването на реките; своевременно обслужване на гражданите без субективно отношение към един или друг; подпомагане на социално слабите и инвалидите; почистване на речните корита;  спиране на горската сеч; създаване на условия за задържане на децата в ОУ” Любен Каравелов”; връщане на футбола като спорт на Трудовец – търсене на средства за изграждане на поне едно игрище или под наем на сегашното, което вече не е общинска собственост; спиране конфликта между двете институции църква-кметство като практика на досегашното управление; незабавно изкърпване на забравени улици- особено във вилната зона; поставяне на знак „Стоп” и „Преминаване на път с предимство”с цел опазване на децата на пътя; прекратяване на досегашното запечатване на отводнителните шахти; ефективно и равномерно улично осветление; изграждане на младежки клуб-фитнес зала; прозрачност при продажбата на общинска собственост; продължаване  грижата за пенсионерските клубове и премахване на практиката за превръщането им в предизборни щабове. Въпросите, които засегнаха трудовчани бяха свързани с пет основни проблема. Да се прекрати работата с досегашните фирми, които асфалтират, тъй като не са доволни от качеството на асфалтиране на улиците. Инж. Колев изрази надежда, че от новата календарна година може би ще има делегирани бюджети  и това ще помогне за провеждането на конкурси за включването на фирми за асфалтиране. Хората зададоха въпроси, засягащи продажбата на  детската градина и къде изчезнаха клубовете построени едно време по линия на ОФ. Жителите на квартала изразиха мнение, че досега са избирани кметове от горните квартали и това било основна причина  техния квартал да е запустял. Особено актуалния въпрос за мръсната вода, която тече от чешмите не бе подминат. Инж. Колев изказа мнение, че подмяната на водопроводната мрежа е наложителна, но ремонтът й миналата година на ул.”Трети март” не е трябвало да бъде с тръби Ø 80,  а с тръби Ø 150.
Накрая на срещата думата взе учителката Иванка Караджова, която тези дни имаше конфликт с бащата на опонента на Колев – Драганов. „Знам, че трудовчани са мъдри. Кольо Колев беше смел и защити всички нас като се изправи срещу строежа на депото. Хубаво е да ни води един смел и честен човек”.

Източник: balkanec.bg

Коментари (13)

 • Отговори (0) (0)
  1. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 20:51

  Успех, Кольо! За доброто на Трудовец!

 • Отговори (0) (0)
  2. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 20:59

  Само Кольо е достоен да бъде кмет.Има всички качества.

 • Отговори (0) (0)
  3. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 21:33

  Тогава да гласуваме за него. Успех!

 • Отговори (0) (0)
  4. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 22:18

  Дано поне един полицейски кмет изчезне след тези избори :!:

 • Отговори (0) (0)
  5. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 05:54

  Не само полицейски, но и кмет клюкарка

 • Отговори (0) (0)
  6. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 05:55

  И още - да си отива кмета, изтъкан от злоба

 • Отговори (0) (0)
  7. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 10:54

  И мързел

 • Отговори (0) (0)
  8. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 13:23

  А да дойде пък крацеца-рибка на власт. Ега ви окраде всичките Трудовчани прости да ви съсипе ега като нямате акъл та си давате гласа за циганин.

 • Отговори (0) (0)
  9. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 13:29

  Не мога да разбера защо в сайта пишете само за срещите на Кольо Колев с гражданите на с. Трудовец. Мисля, че има и други кандидати за кметове. Какво като тези, които поддържате сайта сте подкрепници на Кольо. Мисля, че сайта е за всички, не само за едни.

 • Отговори (0) (0)
  10. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 14:52

  #9 Това е несериозен коментар, който ни е потърсил и дал информация сме го отразили.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (37)

Кой трябва да бъде националният празник на България?

Анкета » коментари (37)

Кой трябва да бъде националният празник на България?

отговори
3 март – Денят на Освобождението (570)
70% Complete
24 май – Денят на българската писменост и култура (80)
70% Complete
6 септември – Денят на Съединението (44)
70% Complete
22 септември – Денят на Независимостта (45)
70% Complete
Тази дискусия е излишна, само се чудят как да разделят хората (103)
70% Complete