Четвъртък, 25 Април 2024, 17:46

Костинброд подчини дубъла на ЦСКА - София за втори път през сезона

23 Февруари 2023, 07:04
(1) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 383 0


Костинброд постигна втора поредна победа, след като в отложен кръг надделя с 2:1 над дублиращия отбор на ЦСКА - София. Точни за костинбродчани бяха Борислав Будинов в 50-ата и Теодор Милошев в 73-ата минута.

Двубоят започна с натиск на домакините, които бяха по-настоятелни в търсенето на попадение, но до такова така и не успяваха да достигнат. В 32-рата минута Даниел Васев с изстрел от разстояние опита късмета си, но топката премина на сантиметри от вратата.

Малко по-късно Борислав Будинов също бе близо до попадението, отново след изстрел от дистанция, но вратарят на "червените" се намеси и изби в корнер.

Две минути преди края на първата част гостите пропуснаха да открият резултата. След центриране отдясно и удар с глава на техен състезател, вратарят Галев с отличен рефлекс предотврати гол в своята врата.

Второто полувреме започна отново с натиск на костинбродчани, които упорито търсеха попадението. До него се стигна, след като в 50-ата минута капитанът Стефан Методиев нахлу в наказателното поле и бе съборен от футболист в бяло и реферът Волен Чинков посочи бялата точка. Зад топката застана Борислав Будинов, но изстрелът му бе отразен от стража на "червените", но при добавката Будинов бе безпогрешен.

Гостите се втурнаха в изравняване на резултата и бяха близо в 60-ата минута, но отново Галев заключи вратата си. Така се стигна до 73-ата минута, когато отново след рейд на Методиев, той нахлу в наказателното поле и върна към непокрития Теодор Милошев, който не остави шансове на вратаря на дубъла на столичния тим

ЦСКА - София II отговори в 80-ата минута, когато техен футболист проби отляво и намери в наказателното поле непокрит съотборник, който не остави шансове на Галев. До края на срещата нямаше опасности пред двете врати и така възпитаниците на старши треньора Христо Коилов се поздравиха с успеха.

Източник: sportal.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (186)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete