Петък, 3 Май 2024, 04:01

Кой и как може да си направи регистрация в Уинбет?

15 Септември 2023, 06:17
(0) (3)
Ботевград - Новини
Прочетена: 354


С началото на новия футболен сезон интересът към онлайн залозите отново се засилва, а това привлича вниманието и към един от водещите лицензирани оператори у нас. Атрактивните бонуси са една от причините за интереса към Winbet, който въпреки сериозно увеличилата се конкуренция на пазара в последните години не отстъпва от завоюваните позиции. Заради богатото меню и при спортните залози, и при казино игрите много любители на хазартната тръпка се насочват към тази платформа. Но за да се започнат залозите, първо трябва да се използва формата за регистрация, за да се създаде профил на реално физическо лице. Подготвили сме цялата необходима информация за регистрация в Winbet, която ще бъде от полза на всички потребители.

Въпросът е всеки ли може да си отвори сметка в тази система. Бързият отговор е “Не”. Това не значи, че сайтът е отворен само за отбран кръг от потребители - напротив, могат да се регистрират всички пълнолетни граждани на България, които до този момент нямат профил в платформата. Казано по друг начин, лица под 18 години нямат право да създадат акаунт за залози, което е общовалидно правило за всички легални оператори у нас. Освен това не се допуска регистрацията на повече от един профил от страна на едно физическо лице. Ако вече имате съществуващ акаунт, няма да ви бъде позволено да си откриете още един.

Какви данни изисква букмейкърът?


А как от компанията за залози ще разберат дали потенциален нов клиент е непълнолетен или пък вече има регистрация в Уинбет? Много е просто - засичат се данните при създаването на профил. Операторът изисква конкретна и точна лична информация, която се попълва в панела за регистрация. Трябва да се попълни датата на раждане, като не е възможно да се въведе година след 2005 - това се отнася за лятото на 2023 г., като съответно тази долна граница се опреснява в хода на времето. Освен това новият потребител трябва да въведе и своя ЕГН - както добре знаем, това е уникална 10-цифрена комбинация за всяко физическо лице. Ако вече бъде засечена такава в системата, тя просто няма да ви допусне да продължите напред.

Важно е всички данни да се попълват вярно и точно, защото на по-късен етап се предвижда и проверка, за да се установи дали клиентът е коректен към компанията. Това е процесът на верификация, при който се предоставя документ за самоличност за сравнение и удостоверяване на това дали вписаните при регистрация данни съвпадат с тези на реалния играч. Това още една мярка срещу непълнолетни авантюристи, които биха си помислили да стартират хазартни приключения с чужда лична информация. Преминаване на етапа на верификация е необходимо и преди първото теглене от системата, когато вече потребителят евентуално е натрупал печалби и иска да ги прехвърли към външна сметка.

А какво се случва, ако установим, че даден единен граждански номер вече фигурира в системата? Ако имаме регистрация в Winbet, трябва да си припомним потребителските си данни за вход. При положение, че не се сещаме, кликваме върху бутона “Забравена парола” и попълваме адреса на електронната си поща. Е, ако имаме повече от един имейл, то въпросът е да се сетим кой сме използвали при създаване на профила. Ако обаче сме сигурни, че не сме си отваряли сметка при този букмейкър, а 10-цифрената комбинация вече е използвана, незабавно трябва да се свържем с представители на компанията, тъй като е възможна злоупотреба. Такива неща като цяло се случват рядко на фона на хилядите потребители, които са си създали профил в системата на Уинбет, за да се възползват от възможностите за игра.

Хазартът е само за пълнолетни и за забавление – играйте отговорно!


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete