Петък, 26 Април 2024, 15:05

"Козаро" (Ботевград) и ОФК "Правец" излизат един срещу друг в поредно регионално дерби

16 Септември 2022, 11:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1029 5


Мъжките футболни отбори на "Козаро" (Ботевград) и ОФК "Правец" ще излязат за пореден епизод от регионалните дуели помежду си тази неделя (18 септември). На помощното игрище в Ботевград двата тима ще премерят сили един срещу друг във важна битка за чест и достойнство, а началото е в 14:00 часа. Мачът ще бъде част от 2-рия кръг на А ОГ София - Запад.

През миналата кампания "козлите" и правчани играха два пъти един срещу друг, като в първия случай двубоят в Правец, част от есенния дял на първенството, завърши наравно 2:2. В срещата от пролетния полусезон пък ОФК "Правец" се наложи с 2:0 като гост в Ботевград. В последствие правчани се наредиха 6-и в крайното подреждане на А ОГ София след изиграването на плейофите, а "Козаро" остана 12-и. 

Във временното класиране на вече стартиралия миналата седмица сезон 2022/23 ОФК "Правец" е първи с най-добра голова разлика от всички останали участници, след като в 1-вия кръг се наложи с разгромното 6:0 над "Зенит" (Церово). От своя страна пък "Козаро" е 4-ти след като завърши при равенство 1:1 във визитата си на един от най-стабилните отбори в групата - "Сините орли" (Своге). 

Със сигурност обаче и двата тима ще излязат за победа в неделното регионално дерби, което от своя страна дава чудесни шансове неутралните зрители и любители на аматьорския футбол да станат свидетели на един истински спектакъл. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец" , "Козаро" (Ботевград) , футбол

Коментари (5)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete