Петък, 29 Март 2024, 12:25

Лесна и категорична победа за ФК "Драгоман" срещу "Спортист" Драговищица

31 Октомври 2020, 18:37
(0) (0)
Драгоман - Спорт
Прочетена: 1340 0


ФК “Драгоман” не срещна трудности и записа изразителна победа с 5:0 над „Спортист” Драговищица. Мачът от 8-ми кръг на Областна група „Запад” бе последно домакинство на „граничарите” за годината. През целия мач по-организираният и по-търсещ победата отбор бе „Драгоман”. Гостите от Драговищица имаха епизодични атаки и играеха предимно в защита.

Първото попадение падна в 20-тата минута. Той дойде след центриране от ъглов удар на Димитър Алексиев и засичане с глава на Димитър Иванов за 1:0. В 33-тата минута Димитър Йорданов можеше да удвои, но ударът му мина над вратата. Двата отбора се оттеглиха на почивка при резултат 1:0.

Второто полувреме играта на „Драгоман” тръгна още по-добре и те успяха да реализират още четири гола. Точен в 60-тата минута бе влезлият като смяна Ангел Димитров. Той се разписа след хубав извеждащ пас в дълбочина на Димитър Иванов. Упражнението се повтори и в 67-мата минута, но тогава Диитър Алексиев изведе Димитър Йорданов, който покачи на 3:0.

В 81-та минута Николай Зарков подаде къса топка от ъглов към Алексиев, който центрира към Димитър Иванов и той засече топката за 4:0. Последното 5-то попадение падна в предпоследната 89-та минута на срещата. Негов автор бе Николай Зарков. Освен авторът на три асистенции Димитър Алексиев, за "Драгоман" с добри изяви се отличиха и Мирослав Иванов и Димитър Иванов. 

В следващия кръг, който е и последен за есенния полусезон, ФК „Драгоман” гостува в Лакатник на „Зенит” Церово. „Спортист” Драговищица” пък ще приеме „Ком” Годеч, който е втори в класирането и днес направи домакинско 0:0 с лидера „Костинброд”.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Драгоман , ОФК Костинрод , ОГ София Запад

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete