Неделя, 5 Май 2024, 20:17

Левски се върна от Правец без Пламен Илиев

26 Юни 2012, 13:49
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 3723 0


Отборът на Левски се прибра в София след първия летен лагер в Правец. Групата на „сините” е същата с едно изключение – Пламен Илиев го няма. Младият страж е останал в родния Ботевград. Той ще използва утрешния почивен ден, за да прекара малко време с близките си преди заминаването за Линдабрун в петък по обяд.
 
Другата новина от лагера на сините е свързана с Даниел Димов. Халфът е опериран от артроскопия на коляното и в следващите 2-3 седмици ще се възстановява, предаде репортер на Novsport.com.
 
Нуно Пинто също се подложи на операция по-рано. Португалецът имаше счупена кост на глезена и легна под ножа във ВМА. Неговото възстановяване ще отнеме около 45 дни. Той тренира с Левски на първото занимание за лятото, а после посети своите съотборници и в Правец.Сега левият бек се е прибрал в родната Португалия за възстановителния период.
 
Нови трансфери в Левски няма. Продължават да се търсят отбори на ненужните Йордан Милиев и Сюлейман Диамутен. Няма го и новият „млад нападател от добър отбор”, какъвто се чакаше в понеделник.


Източник: http://www.novsport.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (215)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete