Понеделник, 29 Април 2024, 06:11

Левски тренира в Правец довечера

1 Ноември 2012, 14:50
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1856 0


Баскетболистите на Левски отиват в Правец още днес и довечера ще тренират в Спортния комплекс в града. Дербито с ЛукОйл Академик е в петък, 2-и ноември от 20.00 часа. „Ние заминаваме един ден по-рано и ще тренираме в тяхната зала и довечера, и утре, единствено водени от амбицията да спечелим. Нормално е, апетитът идва с яденето, а ние играхме добре в подготовката и изиграхме добри мачове преди този, така че не виждам нещо нелогично в това да вярваме и да търсим успеха. Плюс това така съм устроени и аз, щабът ми и моите състезатели”, сподели пред Гонг наставникът на вицешампионите Тити Папазов и заяви, че не се притеснява за предстоящия двубой.
 
„Смятам, че успехът ни в началото на сезона помага за това играчите да вярват, че ЛукОйл може да бъде победен. Ние работим в тази насока. Все пак това е десетгодишна хегемония и няма отбор, който като излезе срещу ЛукОйл да не иска да ги победи. Не се притеснявам изобщо. Факт е, че много пъти тяхното самочувствие е помагало, за да бъдат крайни победители, но аз съм спокоен. Има много време, важно е разбира се да бъде спечелен първият мач, но никога не сме поставяли нещата на живот и смърт. Едно е сигурно, че ЛукОйл няма добро домакинство. Давам един елементарен пример, ако Ямбол е домакин на финал с този потенциал, който има ЛукОйл, това е гарантирана титла. В ЛукОйл няма такова домакинско предимство, така че ние не се притесняваме от изхода на утрешния двубой”, каза още Папазов.
 
В другите три мача от 3-и кръг в НБЛ Берое е домакин на Ямбол също в петък от 18.30 часа в зала „Общинска” в Стара Загора, а срещите Балкан – Черно море Порт Варна, Черноморец – Теси България /младежи/ и Спартак Плевен – Рилски спортист са в събота, 3-и ноември.


Източник: gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete