Сряда, 21 Февруари 2024, 17:47

Lidl открива 25 нови работни места в Ботевград

9 Юли 2022, 16:24
(1) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5551 0


Lidl ще открие своя първи магазин в Ботевград до края на годината. Той ще се намира на бул. „Цар Освободител“ 33A. В резултат на това компанията открива и 25 нови работни места, за които вече търси кандидати. Най-много са отворените позиции за касиер-продавачи и аранжори. Стартовата работна заплата за тях за 8-часов работен ден е 1350 лв. бруто. През първите три години възнаграждението гарантирано нараства, като след третата година достига 1650 лв. бруто. Възможност има и за ръководни позиции, като за магазина си в Ботевград компанията търси и заместник-мениджър филиал.
Сред позитивите на Lidl са, че коректно заплаща всяка изработена минута – служителите сами, по електронен път отчитат работното си време, което гарантира, че всяка изработена минута ще им бъде изплатена. Друг позитив е, че ако служителят не е от Ботевград и пътува от друго, отдалечено населено място ще получава и допълнителното брутно възнаграждение в размер на 12 лв./ден. Работещите в Lidl имат и богат пакет придобивки като месечни ваучери за храна от 80 лв., допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден и др.

Специален фокус компанията поставя върху обучението и развитието на своите служители. Всички те преминават въвеждащо обучение, за да навлязат плавно и да научат основните неща за работата. След това има възможност за допълнителни обучения и опции за развитие.
Над 70% от мениджърите на магазини от веригата в момента са стигнали до позицията като резултат от възможностите за израстване в компанията.

Всички, които искат да се присъединят към екипа на Lidl, могат да намерят повече информация и да кандидатстват за отворените позиции на кариерния сайт https://jobs.lidl.bg/tarsene-na-rabota.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

отговори
Да (75)
70% Complete
Не (152)
70% Complete
Не знам (14)
70% Complete
Сумата трябва да е по-малка (24)
70% Complete