Сряда, 1 Май 2024, 21:24

ЛукОйл вече в Подгорица, тренира довечера в зала Морача

13 Ноември 2012, 14:57
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1324 0


След преход с автобус и самолет баскетболистите на ЛукОйл Академик вече са в Подгорица. Утре вечер от 21.30 часа българско време родният шампион гостува на местния Будучност във втория кръг на турнира Еврокъп. „Студентите” ще влязат в срещата с актив от една победа, след успеха над белгийския Шарлероа, а черногорците загубиха след продължение в Испания срещу фаворита в групата Билбао.

ЛукОйл Академик отпътува още снощи от България и вечерта взе разстоянието от Правец до Ниш с автобус за около 3 часа. Отборът пренощува в сръбския град, а тази сутрин се качи на самолета за черногорската столица. След около 40 минутен полет шампионите пристигнаха в Черна гора. 300-хилядният град Подгорица ги посрещна с приятно и слънчево време, но и с новината, че снощи малко след полунощ в държавата е усетено земетресение от 4.5 по Рихтер.


Играчите имат време за почивка днес, тъй като имат само една тренировка, която е довечера в часа на мача. Заниманието ще бъде в зала „Морача” в 20.30 местно време, като програмата на състава за предвижда и видео разбор на съперника. Утре има планирана още една тренировка в часовете преди обеди и нов разбор. Треньорът Марин Докузовски и неговият щаб имат сериозната задача да запознаят студентите със силните и слабите страни на Будучност и спецификата в играта на черногорците.
Домакините, макар и млад състав без звезди от голяма европейска класа, са корав и надъхан противник. Интересното за българските фенове на баскетбола, които ще следят развитието на двубоя, е и присъствието на капитана на младежкия ни национален тим Павлин Иванов в тима на Будучност. Освен силния мач в Испания, отборът може да се похвали и с победа в последния кръг на Адриатическата лига и то като гост в Босна.
Другият двубой от кръга в групата на ЛукОйл Академик между Шарлероа и Билбао е тази вечер от 21.30 часа българско време.

Източник: http://www.gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (203)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete