Петък, 19 Април 2024, 22:13

Людмил Хаджисотиров: Важна бе победата, но не е всичко

28 Декември 2022, 23:15
(0) (0)
Самоков - Спорт
Прочетена: 457 0


Старши-треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе доволен след успеха над Балкан с 68:83.

„Благодаря за оценката, но не мисля, че сме изнесли лекция, просто в този мач успяхме да победим със защита. Имахме за цел да задържим Балкан под 70 точки в тяхната зала, което изобщо не е лесно, защото имат много класни състезатели и оръжия на всички позиция.

Смятам, че днес третата част беше ключова, позволихме да ни вкарат само 9 точки. Това беше една отборна победа на всеки, който се включи в мача, а и тези, които не се, подкрепяха останалите. Така се получи този хубав и важен резултат, който засега ни затвърждава първото място.

Победата е важна, но не е всичко. Още е много рано в годината. Тепърва предстоят по-важните мачове. Хубавото е, че играем по този начин и че се справяме два мача подред срещу класни отбори и силна конкуренция реално само с Дидо Карамфилов като гард и Георги Адирков, който се включи добре, но изкълчи глезен и той. В такава по-трудна ситуация се обединихме и излязохме като отбор и като победители в Ботевград, където всички знаем, че се играе трудно и има много хубава публика, която подкрепя отбора. Това мен най-много ме радва.

Хубаво е, че следващият ни мач е на 9 януари и реално има време да работим и да се възстановят играчите. Надявам се дотогава да Брандън и Адирков да се върнат. Миро Васов се възстановява все по-добре и по-добре, но за него конкретно не мога да кажа кога ще се върне.“

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Рилски Спортист

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete