Петък, 3 Май 2024, 09:04

Мъж влачи сак с марихуана на АМ "Тракия"

24 Март, 14:49
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 787 0


Рано тази сутрин на автомагистрала "Тракия" около 23-ти километър в посока Пловдив, пътни полицаи от Областната дирекция на МВР са реагирали на необичайна ситуация. Полицаи са забелязали две спрели на място транспортни средства - камион с турска регистрация и товарен бус с българска регистрация.

Пътни полицаи са видяли мъж, който държи сак и се движи към дерето. Следвайки протокола, патрулиращите решили да проверят случая и бързо реагирали. Резултатът от инспекцията е - сак пълен с марихуана.

Освен това, органите на реда изразяват съмнения, че в ТИР-а също може да има забранени вещества. Затова на място са наредени оглед и проверка на камиона.

Присъствали са експерти от Областната полиция на МВР в София, представители на агенция „Митници“, както и служители от ИА „Автомобилна администрация“.

В резултат на проверката е установено, че на турския тир липсват задължителните пломби, което е било основната причина за съмненията на служителите от „Пътна полиция”-София, че в него може да има още забранени от закона вещества.

Разследването на случая продължава, а органите предприемат необходимите мерки за разкриване и преследване на нарушителите на закона.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete