Петък, 26 Април 2024, 03:57

Мишо Михайлов: Трябва да излезем от огромната дупка, в която сме изпаднали

1 Април 2012, 10:32
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2785 0


Старши треньорът на Балкан Михаил Михайлов заяви, след загубата от Левски с 41 точки разлика, че няма обяснение защо неговият отбор е допуснал така леко поражение. Той допълни и, че ботевградчани трябва да излязат от дупката, в която са изпаднали и, че се надява това да стане до началото на плейофите:
"За съжаление допуснахме поредната тежка загуба от Левски. Явно срещу тях имаме някакво притеснение, защото единственият отбор, който в поредица от мачове ни надиграва с лекота е този на Левски. Да, факт е, че са по-класен отбор от нас, но не зная защо се получава така. 
15 борби в повече за Левски е много голямо превъзходство. Поне за мен няма обяснение. Ние взимаме средно по 35 борби на мач, а сега в два последователни не можем да минем границата от 30. Това са факти и те говорят сами за себе си. В Плевен имаме 22 борби, а днес 29.
Трябва да излезем от огромната дупка, в която сме изпаднали. Може би мачът в Плевен е оказал някакво влияние и ще разговаряме с играчите. Трябва да намерим правилния път, за да се вдигнем, защото предстоят плейофи, а там се решава сезона. Има четири седмици до плейофите, които трябва да са достатъчни. Има и паузи и ще има върху какво да поработим.
Новият ни треньор Марин Яцински работи точно за физическото състояние на играчите. Може би и това оказва някакво влияние, защото когато се договорихме с него да помага основната задача бе именно да гледаме напред, не да се готвим за конкретния мач, а повече за бъдещето. Надявам се, че с тази работа, която ще свършим сега и, въпреки че в момента играем слабо, за плейофите ще успеем да се вдигнем." 


Източник: bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete