Четвъртък, 2 Май 2024, 07:22

Модни тенденции: Модерни ежедневни визии

30 Юни 2022, 16:43
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 534


Да хвърлим поглед върху модните тенденции и изграждането на модни ежедневни визии.
Кои са основните неща, които ще ви помогнат да създадете ежедневен стилен вид? Разбира се, няма как да пропуснем ефектните тесни дънки, сандали, слънчеви очила. Това е спокоен стил, който е подходящ за ежедневието и работа в офиса. Много ефектни модели ежедневни и официални облекла ще намерите на Onemoretrend.

През този сезон основните елементи на модния външен вид са слънчеви очила, черни или сиви тесни дънки и мокасини. Визията може да бъде допълнена с кожена бейзболна шапка. Небрежният стил включва и маратонки, балетки, чехли.

Тенденцията на 2022 г. са удължените якета с и без ръкави. Могат да се комбинират с дънки, поли или шорти. В прохладните летни вечери можете да носите уютен джъмпер или жилетка , дънки и маратонки. Стилна лятна визия може да се създаде със светлорозови шорти, прибрана бежова тениска и светлокафяви маратонки.

Лятна визия с шорти
Хитът на сезона са шортите - спортно шикозни, изработени от еластични материи. Могат да се носят не само с тениска или топ, но и с блузи и високи токчета.
Също така, модерна визия за лятото на 2022 г. може да бъде създадена с помощта на бермуди, къси модели с висока талия, къси поли и комбинезон. Стилистите препоръчват също и комбиниране със свободна тениска или блуза. В тенденция са кожените и свободните дънкови шорти. Всяка модна дама ще може да намери своя идеален вариант.
Маратонките са универсална обувки от няколко години. Могат да се носят не само с панталони, дънки, но и с рокли и поли.

С помощта на такива обувки можете да създадете ярки летни визии:
• Маратонки в комбинация с миди пола с ярък принт, едноцветен горнище и малка чанта.
• Кецове и панталони в комбинация с тениска и малка дамска чанта.
• Модерни обувки, съчетани с тесни дънки, горнище, яке-бомбер и бейзболна шапка.
• Комбинация със свободен, лек панталон.
Дизайнерите на модни ревюта все повече показват тоалети с кецове или маратонки. Най-стилните комбинации през новия сезон са:
• С миди рокли от трикотажна материя
• Класически панталон с маратонки
• С поли молив

Спортният шик е популярен моден стил. За да създадете такъв, заложете на маратонки, бомбери , спортни панталони, шорти, бейзболни шапки, тениски и раници. Дамска лятна визия 2022 може да се изгради и чрез комбиниране на няколко спортни артикула с класически дрехи:
• Миди пола и горнище в съчетание с яке и маратонки
• Тениска и спортни шорти, допълнени от раница и равни сандали
• Макси рокля и стилен суичър, в съчетание с мокасини и малка чанта

В продължение на няколко сезона дизайнерите представят различни модели удобно спортно облекло, което позволява на дамите да изглеждат стилни и привлекателни. Особено актуални през лятото на 2022 г. са свободните анцузи с висока талия и лента с връзки на нея.

Дрехи от деним и еко кожа
Дизайнерите представиха стилни визии за дами за лятото на 2022 г., изработени от еко кожа и деним. Ако желаете, можете да изградите моден външен вид изцяло от деним. През този сезон са актуални поли, сарафани, гащеризони, ризи, дънки, дънкови топове. С тяхна помощ можете да създадете ефектни изображения:
• Дънкова пола и риза
• Сарафан и късо яке
• Шорти и горнище

Дънковите дрехи могат да се комбинират с други материи. Дънковата риза може да се съчетае с бял панталон или пола. Деним върху рокля или сарафан, също ще изглежда много стилно.

Дрехите от еко кожа изглеждат страхотно. Но е по-добре да оставите такова изображение за вечерна визия, защото в слънчево време в него ще ви е горещо. Кожените панталони, поли и шорти трябва да се комбинират с горнище от естествена материя.

За топлите летни дни трябва да се подготвите предварително и да изберете няколко модерни визии. Можете да намерите стилни нови артикули на onemoretrend.bg. Там всяка дама ще открие тоалет, който да отговаря на нейната фигура и стил.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete