Четвъртък, 2 Май 2024, 18:51

На снежния терен Балкан и Дреновец сътвориха зрелищно равенство в Ботевград

24 Януари, 21:34
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 862 2


Отборът на Балкан 1929 изигра третата си контрола днес в сряда, като записа зрелищно равенство с тима на Дреновец (3:3). До момента в предсезонната си подготовка “зелените” имат и две победи, а следващата контрола е доста престижна, като елитният Локомотив София идва в Ботевград, а двубоят е насрочен за петък (26.01) от 12:00 ч.

От тима на Иван Редовски се оплакват, че двубоят се проведе в такива тежки обидни условия, тъй като теренът на помощното игрище “Герена” не бе изчистен и футбол се игра в снежната настилка.

Лошата новина свързана за състава на Балкан е, че каращият проби Велизар Баладжанов се контузи тежко.

Гостите поведоха с гол на Деян Захариев, десетина минути след началото. Йордан Дамянов възстанови равенството в 18-ата минута. В 25-ата пък Павел Петков даде аванс на ботевградчани с попадение от дузпа. Малко преди почивката, топката беше поставена на бялата точка и пред отсрещната врата, но капитана на Дреновец Ангел Каишев уцели гредата. Съотборникът му Велислав Петров изравни в началото на второто полувреме. Пореден обрат направи Александър Веселинов в 72-ата минута за 2:3. Кристиян Георгиев фиксира окончателното 3:3 в края на двубоя.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (2)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Януари, 22:08

    Ами като виждат, че терена не е почистен,затова се фръгат да играят, та им се контузия добрия футболист, по голяма тъпотия няма,ех не на играли се

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Януари, 13:51

    А защо терена не е почистен.???Няма ли назначен персонал да се грижи за това...няма ли кой да им нареди да го почистят......или всичко е карай да върви заплатката да е родовно.....

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete