Събота, 26 Октомври 2024, 02:48

Над 18 милиона лева инвестиции в община Ихтиман благодарение на проектите, подкрепени от ГЕРБ

18 Октомври, 12:24
(2) (3)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1796


Над 18 милиона лева е общата стойност на проектите, които се изпълняват в община Ихтиман, съобщи народният представител Младен Маринов. Тези проекти бяха включени в държавния бюджет по предложение на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и народните представители от партията. Маринов, заедно с кмета на Ихтиман Калоян Илиев и неговите заместници Тони Кацаров и Иван Янкулов, провериха днес как върви изпълнението на ключовите проекти за общината.

Проекти в ход:

  • Спортна зала: Строителството на новата спортна зала вече напредва и се очаква тя да бъде завършена до края на следващата година. Общата стойност на проекта е над 9 милиона лева.
  • Довеждащ водопровод: Проектът за изграждането на довеждащия водопровод в Ихтиман също върви по план, като стойността му е 1.7 милиона лева.
  • Основен ремонт на пътя Живково - Самоков: Основният ремонт на близо 10-километровия общински път от село Живково до шосето за Самоков е почти завършен, като за него са инвестирани почти 9 милиона лева.

Маринов подчерта, че изграждането на инфраструктура, пътища и водопроводи е сред основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ. Той допълни, че успешното изпълнение на тези проекти е резултат от натрупания опит на ГЕРБ в управлението и ангажираността на местните кметове като Калоян Илиев.

За да продължи модернизацията в сигурна и стабилна България, рецептата е ясна – на 27 октомври с №18 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete