Четвъртък, 25 Април 2024, 01:17

Над 7 млн. лв. ще струва ремонтът на ВиК в централната част

15 Ноември 2022, 11:46
(3) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 533 1


Община Своге е обявила обществена поръчка за близо 7,5 млн. лв. с предмет „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“: Първи етап: “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска чат на град Своге“. “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на град Своге“ и „Основен ремонт на пътна настилка на централна градска част на град Своге“ – част ВиК.
Проектът има за цел да повиши ефективността на водопроводната мрежа в Централаната градска част на Своге, да понижи разходите за експлоатация и поддръжка, да повиши жизнения стандарт на живущите в града. Подобряването на водоснабдителната инфраструктура ще допринесе за постигане на европейските стандарти за икономичност и целогодишно и непрекъснато водоподаване. Амортизирани азбестоциментови и стоманени водопроводи ще се подновят с нови, а също така ще се подменят и изградят връзки между клоновете, като се създават условия мрежата да работи като сключена, където е възможно.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Ноември, 23:01

    Само,че да се внимава коя фирма ще спечели търга.В някои населени места си оставиха ръцете. Направиха погром след себе си

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete