Петък, 12 Юли 2024, 17:54

Нанси Йорданова бе наградена за рисунката си в конкурса „Моята ЕДЕН дестинация в България“

22 Февруари 2019, 19:01
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1287 2


13 годишната Нанси Йорданова от Драгоман получи днес наградата си за победител в конкурса на Министерството на туризма - „Моята ЕДЕН дестинация в България“ . Наградата и бе лично връчена от Министърът на туризма Николина Ангелкова и кмета на община Драгоман г-н Андрей Иванов. Освен награждаването което се проведе в Античен комплекс Сердика в столицата, там бе открита и изложба на най-добрите рисунки в конкурса, която след това, ще бъде изложена и на други места в страната. Нанси Йорданова спечели конкурса с нейната рисунка на тема „Параклис „Св. Атанасий Велики“ – Неделишки манастир“. Тя е получила 129 точки от оценката на журито.

„Само с един поглед тук можем да видим колко е красива България. Този конкурс и изложбата са страхотна идея и аз съм впечатлен от инициативите на най-младото министерство, каза Андрей Иванов, кмет на община Драгоман. И допълни, че е гордост първата награда в надпреварата да е именно от община Драгоман”.

В откритата изложба може да се видят още рисунки на забележителни природни и исторически места в община Драгоман нарисувани от деца от общината.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Драгоман , туризъм

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (44)
70% Complete
Не (127)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (12)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (31)
70% Complete
Всички са маскари. (57)
70% Complete